Dolar 32,3008 0.11%
Euro 35,0066 0.05%
Gram Altın 2.454,77 0,35%
Çeyrek Altın 4.045,00 0,07%
Yarım Altın 8.090,00 0,09%
Tam Altın 16.090,01 0,78%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
ALTIYÜZEVLER’e SPOR KOMPLEKSİ VE MUHTARLIK BİNASI

ALTIYÜZEVLER’e SPOR KOMPLEKSİ VE MUHTARLIK BİNASI

ABONE OL
07 Kasım 2018, 12:30:07

Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu, Altıyüzevler Mahallesinde spor kompleksi ve muhtarlık binası yapılacağının müjdesini verdi.

            Altıyüzevler Mahallesi’nde teknik ekibiyle birlikte inceleme yapan Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu, yapımı devam eden spor kompleksi ve muhtarlık binasıyla ilgili basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

            Aile Yaşam Merkezinin de Altıyüzevler Mahallesinde yapılacağının müjdesini veren Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu yaptığı açıklamada, “Altıyüzevler Mahallemiz özellikle son birkaç yıldır kentsel dönüşümle beraber mevcut binaların yenilendiği, daha fazla sayıda insanın yaşayacağı bununla beraber de belediyecilik anlamında bizim de farklı güzellikler katacağımız bir mahalle. Bu alan hem Mahalle Muhtarlık binamızın hem de mahallemizin insanlarının buluşacağı hizmet binası olarak kullanılabilecek bir mekân. Hemen arkamızda da spor alanları oluşturuyoruz. Halı sahamız şuan yapılıyor. Hemen arkasında Basketbol ve Voleybol sahalarının da olduğu, peyzajını yaparak,  kamelyalarını koyduğumuz içerisinde yürüyüş alanları olan ve Mahalle Muhtarımızın da hizmet üreteceği bir mekân olarak tasarladık. Çalışmalar başladı, inşaatlar devam ediyor. Her şey insanımız için. Onlar için bu güzel tesisleri en kısa sürede bitirip teslim etmiş olacağız.

            Önümüzdeki süreçlerde mahallemiz için düşündüğümüz Aile Yaşam Merkezi, yalnızca bu mahallemiz için değil, tüm Tokat’ımız için düşündüğümüz, içerisinde yüzme havuzunun olduğu, çocuklarımızın vakit geçirebileceği alanların olduğu ve en üst katında da kafeteryanın bulunduğu, tüm Tokat’a hitap edecek ama Altıyüzevlerde olacak bu güzel çalışmamızın da bütün projeleri bitti, yapımı için bekliyoruz. Tüm Tokat’ımıza ve Altıyüzevler Mahallemize hayırlı olsun.” dedi.

DİKKAT!  Çeyizlik Çelik Tencere Seti Nasıl Seçilir?
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet