Dolar 32,3249 -0.06%
Euro 34,8119 -0.02%
Gram Altın 2.411,92 0,77%
Çeyrek Altın 4.024,00 0,50%
Yarım Altın 8.047,00 0,49%
Tam Altın 15.855,15 0,21%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
Ak Parti Tokat Milletvekilleri Av. Yusuf Beyazıt Av.Mustafa Arslan Dt.Cüneyt Aldemir Seçim Sonrası Tokat Merkez ve İlçelrinde Teşkilat Mensuplarına Teşekkür Ziyaretinde Bulundular

Ak Parti Tokat Milletvekilleri Av. Yusuf Beyazıt Av.Mustafa Arslan Dt.Cüneyt Aldemir Seçim Sonrası Tokat Merkez ve İlçelrinde Teşkilat Mensuplarına Teşekkür Ziyaretinde Bulundular

ABONE OL
10 Haziran 2023, 14:13:09
Daima omuz omuza,daima gönül gönüle Büyük fedakarlıklarla durmadan duraksamadan emekleriyle,dokunmadık gönül bırakmayan;İl Teşkilatımız,İl Kadın ve Gençlik Kollarımız ile dava arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum #TürkiyeYüzyılı inşasıyla yola devam AK Parti Tokat İl Başkanlığı
FyNQG1 X0BYpuj FyNQHXIX0Aguvg FyNQHyaX0AgRMua FyNQIMtX0AUv7al
AK Parti Tokat Merkez İlçe Başkanlığı Gecesini gündüzüne katarak her daim gayretleriyle seçim döneminde omuz omuza vererek büyük fedakarlıkla çalışmalarını sürdüren Merkez İlçe Teşkilatımıza ve dava arkadaşlarımıza teşekkür ziyaretindeyiz. Aynı azim ve heyecanla yola devam.

FyM9wlBX0AQ59Ow FyM9vslX0AwtJml FyM9wDNWwAETj I

Mv. Mustafa Arslan, Mv. Cüneyt Aldemir, İl Bşk. Ali Özer, Bld. Bşk. Eyüp Eroğlu ve Gençlik Kol. Bşk. Rasül Akyürek ile birlikte; teşkilatımız ve dava arkadaşlarımzla bir araya gelerek seçim sürecinde gösterdikleri gayretli çalışmalarından dolayı teşekkürlerimizi ilettik

FyPyMsbX0AM1FdL FyPyJ8YWYAA1zWo

Reşadiye Milli Gururumuz #TOGG ile Reşadiye ilçemizde ana kademe teşkilatımız, kadın ve gençlik kollarımız ile dava arkadaşlarımızı ziyaret ederek, 14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerinde gösterdikleri özverili ve gayretli çalışmalarından dolayı teşekkürlerimizi ilettik.

FyQQ7E1WAAArYY1 FyQQ7y6WIAENtXQ FyQQ8RuWwAE5 Qe FyQQ88zX0AIO1BD

Sulusaray Sulusaray ilçemizde, gayretleri ve çalışmalarıyla, Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerinde desteklerini ortaya koyan olan teşkilatımız ve dava arkadaşlarımızla bir araya gelerek teşekkürlerimizi ilettik.

FyMY2 nWwAAn4Tm FyMY78XXoAAP049

Yeşilyurt İlçe Başkanlığımızda, bizleri samimi ve içtenlikle karşılayan teşkilatımızla bir araya gelerek 14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerinde göstermiş oldukları çalışmalardan ve gayretlerden dolayı teşekkürlerimizi ilettik. Hep birlikte gönül gönüle yola devam.

FyMOOLCXoAAAGUR FyMOQhIX0AAhqav FyMORqAXoAA7zMI

Artova İlçe Başkanlığımızda, ana kademe teşkilatımız, kadın ve gençlik kollarımız ile dava arkadaşlarımızla bir araya gelerek seçim sürecinde göstermiş oldukları çalışmalardan ve katkılardan dolayı teşekkürlerimizi ilettik.

FyMFEpRWAAEfTKC FyMFFU XsAsgVAS FyMFGC9WwAM4efR

Pazar Milletvekillerimiz Mustafa Arslan ve Cüneyt Aldemir, İl Başkanımız Ali Özer ve Belediye Başkanımız Eyüp Eroğlu ile birlikte; Teşkilatımızla ve dava arkadaşlarımızla bir araya gelerek seçim döneminde gösterdikleri fedakar çalışmalarından dolayı teşekkürlerimizi ilettik.

DİKKAT!  Tokat’ta kaçak elektronik sigaralar ele geçirildi

FyLlMj0XwAAwvnP FyLlQpHXgAI scV FyLlRvLWcAAY5of FyLlSkFXgAMRXZt

Turhal İlçe Başkanlığımızda, teşkilatımızla ve dava arkadaşlarımızla buluşarak, seçim sürecinde göstermiştir oldukları gayret ve çalışmalardan dolayı teşekkürlerimizi ilettik. Bugün olduğu gibi yarın da hep birlikte yola devam.

FyLYGF0XwAADbt1 FyLYGzkXwAA5WlK FyLYHo XgAAGXPE FyLYIe1WYAEcnL0

Zile Zile İlçe Başkanlığımızda ana kadame, kadın ve gençlik kolları teşkilatımız ve hemşehrilerimizle birlikteyiz. 14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerinde gösterdikleri özverili çalışmalar için tüm teşkilatımıza ve destekleri için hemşerilerimize teşekkür ediyorum.

FyLAY7VXsAEL5yM FyLAZj5WcAM76I8 FyLAaC6WcAA1L5E FyLAX5pWwAEHA4K

FyLAawGXwAIcWNY FyLAbQyX0AEGuEf FyLAbyMXgAAJ8Ac FyLAcjJX0AEjpajA

 

 

Ak Parti Tokat Milletvekilleri Av. Yusuf Beyazıt Av.Mustafa Arslan Dt.Cüneyt Aldemir Seçim Sonrası Tokat Merkez ve İlçelrinde Teşkilat Mensuplarına Teşekkür Ziyaretinde Bulundular yazısı ilk önce SafaTV – SRT üzerinde ortaya çıktı.


Son dakika tokat haberlerine göz atabilirsiniz.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet