Dolar 32,4507 -0.02%
Euro 35,0227 0.41%
Gram Altın 2.441,85 0,13%
Çeyrek Altın 4.073,00 -1,19%
Yarım Altın 8.171,00 -2,53%
Tam Altın 15.957,29 -1,74%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
ZÜBEYDE HANIM LİSESİNDE DEĞERLER EĞİTİMİ

ZÜBEYDE HANIM LİSESİNDE DEĞERLER EĞİTİMİ

ABONE OL
10 Ekim 2018, 13:09:35

Tokat Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından hayata geçirilen Tokat’a Değer Katanlar projesi kapsamında Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu öğrencilerle söyleşi gerçekleştirdi.

Tokat Zübeyde Hanım M.T. A.L davet edilen Başkan Eroğlu kendisi ile ilgili merak edilenleri anlattı.

Okul konferans salonun da yapılan Tokat’a Değer Katanlar projesi söyleşi programına Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Murat Yılmaz, Müdür Yardımcısı Halise Özlem Çivilidağ, okul öğretmenleri, Yaşayan Kırk Kızlar Efsanesi kitabı yazarı Ayla Bağ ve öğrenciler katıldı. Programın sunumunu Müdür Yardımcısı Halise Özlem Çivilidağ, Yaşayan Kırk Kızlar Efsanesi kitabı yazarı Ayla Bağ ile birlikte üstlendi. Yaşayan Kırk Kızlar Efsanesi kitabı yazarı Ayla Bağ programda yaptığı konuşmada, “ Dünyada Türkiye, Türkiye’de Tokat bu cümleyi ben çok seviyorum ve bu cümlenin altındaki gerçeklerin açığa çıkması ve doldurulması için inancım sonsuz ve çok büyük. Bu topraklar Anadolu’nun mayası” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN EROĞLU ANILARINI FOTOĞRAFLAR EŞLİĞİNDE ANLATTI

Daha sonra Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu söyleşi yapmak üzere sahneye davet edildi. Başkan Eroğlu ailesi, çocukluk hatıraları ve öğrenim hayatı ile ilgili anılarını ekrana yansıtan fotoğraflar eşliğinde öğrencilerle paylaştı.

AİLENİZİN FİKİRLERİNİ ÖNEMSEYİN

Ailenin önemi ile ilgili konuşan Başkan Eroğlu, “Babalar rol modeldir. Hepimizin örnek aldığı ve yaptığı hareketleri de kendimizin hareketi gibi önümüzdeki yaşamımıza aksettirdiğimiz önemli figürlerdir. Bende o yönden babama ne kadar dua etsem azdır. Anne babanıza danışmadan, onlarla fikir alışverişinde bulunmadan asla karar vermemenizi özellikle istirham etmek istiyorum. Onların düşünceleri fikirleri hayata bakışları tecrübeleri her zaman bize ışık tutacaktır. Bende hayatım boyunca da hem babamın, hem annemin tecrübelerini bize yön vermesini hep hayatımda hissettim. Birçok verdiğimiz kararda da onun vermiş olduğu tavsiyelerin ne kadar doğru olduğunu, bizim için ne kadar doğru şeyler düşündüğünü gördüm. Anne baba tamamen evladının iyiliğini düşünür, ona göre hareket eder ve kararlarını verir. ” dedi.

DİKKAT!  SONBAHAR SERENADI
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet