Dolar 32,4504 -0.15%
Euro 34,8290 -0.66%
Gram Altın 2.441,87 0,23%
Çeyrek Altın 4.123,00 0,02%
Yarım Altın 8.321,00 -0,74%
Tam Altın 16.317,56 0,19%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
ZİLE CHP İLÇE YÖNETİMİNE “HAYIRLI OLSUN” ZİYARETİ

ZİLE CHP İLÇE YÖNETİMİNE “HAYIRLI OLSUN” ZİYARETİ

ABONE OL
16 Ocak 2020, 12:23:30

Zile Belediye Başkanı Şükrü Sargın, CHP Zile İlçe Başkanı Ali Rıza Bozdemir ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

CHP Zile İlçe binasında gerçekleşen ziyarette Belediye Başkanı Sargın’a Zile Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Ceyhan ve Zile Belediyesi Meclis Üyeleri eşlik etti. Başkan Sargın, gerçekleştirilen ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamasında “Meclis üyelerimiz ile birlikte CHP İlçe Başkanı Sayın Ali Rıza Bozdemir ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Zile’nin geleceği için Zile Belediyesi olarak istişare içerisinde olacak ve hep birlikte el ele çalışacağız. Başkanımızla başarılı bir yerel seçim süreci yaşadık. Aynı çalışma tempomuz uyum içerisinde devam ediyor. Kongre sonrası güven oyunu alarak tekrar seçilmesi bizi mutlu etti. Kendilerine bir kez daha başarılar diliyorum“ ifadelerine yer verdi.

CHP Zile İlçe Başkanı Ali Rıza Bozdemir de, Zile için her türlü güzel hizmette Başkan Sargın’ın yanında olduğunu belirterek, “Hep beraber çözümler üreterek ilçemizin daha da güzelleşmesi için çalışmalar yürüteceğiz. Bizler birlik olarak Zile’nin tekrardan eski günlerine dönmesi için hizmetler üreteceğiz. Başkanımızın göreve geldiği günden bugüne 9 aylık süreçte yaptığı çalışmalar ve ilerleyen süreçte yapacağı çalışmalar hakkında bilgi aldık.” şeklinde konuştu.

 

DİKKAT!  İSTİKLAL MARŞI BAĞIMSIZLIĞIN EN ÖNEMLİ SİMGELERİNDEN
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet