Dolar 32,5045 -0.02%
Euro 34,8544 -0.66%
Gram Altın 2.437,57 0,06%
Çeyrek Altın 4.121,00 -0,02%
Yarım Altın 8.317,00 -0,79%
Tam Altın 16.317,56 0,19%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
Yücel Bulut: “Kandil’i devlete ortak etme projesine geçit vermeyeceğiz”

Yücel Bulut: “Kandil’i devlete ortak etme projesine geçit vermeyeceğiz”

ABONE OL
18 Nisan 2023, 22:58:04

Yücel Bulut, Türkiye’nin terörle mücadelesinde önemli bir rol oynayan Kandil Dağı’nı devlete ortak etme projesine karşı çıkıyor. Bulut, bu projeyle ilgili geçit vermeyeceklerini belirtiyor. Türkiye’nin güvenliği için Kandil Dağı’ndaki terörist faaliyetlerle etkin bir şekilde mücadele etmek gerektiğini vurgulayan Bulut’un sözleri, Türkiye’de gündem olmaya devam ediyor.

Köroğlu’nun Diyarı Çamlıbel’deki Iftara MHP Tokat İl Başkanı ve Adayları Katıldı

MHP Tokat İl Başkanı Mustafa İpek, milletvekili adayları Yücel Bulut, Recep Bozdemir, Ufuk Değerliyurt, MHP Merkez İlçe Başkanı Murat Yücel, muhtarlar ve vatandaşlar Çamlıbel’deki iftarda bir araya geldiler.

Türkiye Üzerine Oynanan Oyunlar

MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut, Türk siyasi tarihine yönelik genel bir değerlendirme yaparak Türkiye üzerine oynanan oyunları gözler önüne serdi. Merhum Başbakan Adnan Menderes’e yapılanları, Kıbrıs Barış Harekâtı sonrasında Türkiye üzerine oynanan oyunları ve 1980 öncesi ortaya konulan sokak çatışmalarını anlattı.

Yeraltı Kaynaklarımızı Çıkaralım

MHP’li Yücel Bulut, Milli Güvenlik Kurulu’nun 12 Eylül Darbesi sonrasında kurulduğunu ve Kıbrıs’a yapılan çıkarmayı bertaraf etmeye yönelik kararlar aldığını, Yunanistan’ın tekrar NATO’ya alınmasına karar verildiğini belirtti. Bulut, “Bizim Kıbrıs’ta bulunmamızı istemiyorlar. Türk’ün Kıbrıs’ta söz sahibi olmasını istemiyorlar. Kıbrıs’ın etrafında Doğu Akdeniz’deki petrol ve gaz yataklarının işletmesinde bizi mahrum bırakmak istiyorlar. Fakat bugün Mavi Vatan ile hakkımız olanı arıyoruz ve alacağız. Petrolü ve doğalgazı çıkarak ülkemiz insanının menfaatine sunacağız” dedi.

Aynı Oyunu Oynadılar

Seçilmiş iktidarı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı alaşağı etmek için her türlü yolu deneyenler hakkında konuşan Bulut, “Kendi otomobilini üreten, kendi yazılımı yapan Türkiye’yi görenler 15 Temmuz’da darbe yapmaya kalkıştılar. Menderes’e yaptıklarını bu ülkenin Cumhurbaşkanına yapmak istediler. Türkiye’yi darbeyle teslim almaya çalıştılar. Fakat bu millet izin vermedi. MHP olarak biz de ülkenin seçilmiş Cumhurbaşkanına ve hükümetine sahip çıktık” diye konuştu.

DİKKAT!  Ak Parti Tokat Pazar Zile İl İlçe Teşkilatlarıyla Milletvekili Adayları Ramazan Bayramı Münasebetiyle Birlik Beraberlik Mesajı Verdiler

Kirli Oyunları Sahneliyorlar

Mustafa Kemal Atatürk’ün ardına sığınarak, kendilerini onun mirasçısıymış gibi göstererek oy isteyenlere tepki gösteren Bulut, “Kendilerini maskeleyenler kirli oyunlarını sahnelere çalışıyorlar. Mustafa Kemal Atatürk çizgisini takip eden birisi varsa oda bizleriz. Bizler şehit vermek suretiyle kendi topraklarımıza sahip çıktık. Şimdi Cumhur İttifakı kadroları tüm emperyalist güçlere karşı mücadele veriyorlar. Şimdi Atatürk’ün kurduğu partinin başköşeye oturanlar Selahattin Demirtaş ile kahvaltı yapmak için sabırsızlanıyorlar. Abdullah Öcalan’ın posterini kendi sosyal medyasında çarçaf çarşaf paylaşanlar Atatürk’ün partisinde milletvekili adayı gösteriliyorlar. Bu Kandil’i devlete ortak etme projesidir. Fakat Kandil’i devlete ortak etme projesine geçit vermeyeceğiz” dedi. Bulut konuşmasını “Al Sancağın Altındayız” diyerek tamamladı.

Hürsöz

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet