Dolar 32,5834 0.29%
Euro 35,0012 0.07%
Gram Altın 2.456,74 0,84%
Çeyrek Altın 4.134,00 0,29%
Yarım Altın 8.344,00 -0,47%
Tam Altın 16.287,41 -0,04%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
YÜCEL BULUT;  “BU ÜLKENİN ANAHTARINI EMPERYALİSTLERE TESLİM ETMEYECEĞİZ”

YÜCEL BULUT;  “BU ÜLKENİN ANAHTARINI EMPERYALİSTLERE TESLİM ETMEYECEĞİZ”

ABONE OL
17 Nisan 2023, 13:24:06

Yücel Bulut, ülkemizin anahtarını emperyalistlere teslim etmeyeceğimizi vurguluyor. Bu güçlü açıklama, Türkiye’nin bağımsızlığına yönelik tehditlere karşı cesaretle duruşumuzu gösteriyor. Yücel Bulut’un bu sözleri, SEO dostu bir Türkçe açıklama olarak da dikkat çekiyor.

ERDOĞAN’IN CUMHURBAŞKANI SEÇİLMESİ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden cumhurbaşkanı seçilmesi için gece gündüz çalışacaklarını söyledi.

Bulut konuşmasında, “Bu topraklara İslam’la müşerref olup ayak bastığımız günden beri yüreklerimizi birleştirerek birlikte cepheden cepheye koştuk. Tek millet olduk, tek yürek olduk. Tarih bizi tek bir potada yoğurdu. Türk milletinin bütün evlatları hangi kökten gelirse gelsin bu toprağın öz çocuğudur. Bu devletin çatısı altında namusumuzla bu devletin çatısı altında yaşadık.” dedi.

14 MAYIS’IN ANLAMI

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak seçim, ülkenin geleceği için kritik bir oylama olacak. Yücel Bulut, “100 yıl önce emperyalistler bizleri yok etmeye çalıştılar. Hep birlikte şehadet ile ülkemizi koruduk. Emperyalistler 100 yıl sonra tekrar aynı senaryoyu ortaya koydular. Fakat bu millet emperyalistlerin bu oyununa gir şans veremeyecektir. 14 Mayıs seçimini büyük tarihi hesaplaşma noktasına getirmek istemektedirler. Bugün Cumhuriyetimizin 100 yılında Recep Tayyip Erdoğan’ı al aşağı etmek için mücadele veriyorlar. Ne kadar kirli odak varsa, ne kadar millet düşmanı varsa, ne kadar sabıkalı olan varsa adına da millet ittifakı diyerek ülkemizi ipotek altına almak istemektedirler. Bu açıdan bizler 14 Mayıs tarihinde yapılacak olan seçimi sadece bir seçim olarak görmüyoruz.” şeklinde konuştu.

1681726882

DIRAYET VE MÜCADELE RUHU

Seçimlerin milli mücadele ruhuyla sandığa koşulması gerektiğini ifade eden MHP’li Yücel Bulut, “Türk milletini teslim almak emperyalizmin postalları altında ezmek isteyenlere karşı diz çökmeyeceğiz. Bu ülkeyi müstemleke haline getirmek isteyenlere seyirci kalmayacağız. Kutlu ve mübarek devletimizin bir kez daha işgaline seyirci kalmayacağız. Türkiye Cumhuriyetinin anahtarını millet düşmanlarına teslim etmeyeceğiz. Ayrıca güçlü bir MHP’nin TBMM’de temsil edilmesi de ülkemizin bekası açısından çok önemlidir. Bu seçimde kapı kapı dolaşarak, gerçekleri anlatarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve MHP’ye oy istemeye devam edeceğiz.” diyerek konuşmasını tamamladı.

DİKKAT!  KAYSERİ ŞEKER ARAÇ FİLOSUNU GÜÇLENDİRDİ

Konuşmaların ardından Yeşilyurt Müftüsü Nuri Yapan tarafından dua okundu. İftara, Kaymakam Murathan Cebeci, MHP Tokat İl Başkanı Mustafa İpek, AK Parti İlçe Başkanı Osman İçten, MHP İlçe Başkanı Ahmet Turan Aydoğan, MHP milletvekili adayları, il ve ilçe teşkilatı üyeleri ile vatandaşlar katıldı.

Hürsöz

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet