Dolar 32,3642 -0.37%
Euro 34,7150 -0.3%
Gram Altın 2.394,72 -1,16%
Çeyrek Altın 3.979,00 -1,53%
Yarım Altın 7.958,00 -1,85%
Tam Altın 15.829,11 -0,18%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
VALİ HATİPOĞLU’NDAN ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERE VEFA MEKTUBU

VALİ HATİPOĞLU’NDAN ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERE VEFA MEKTUBU

ABONE OL
05 Nisan 2023, 12:45:47

Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, mektubunda terör örgütlerine karşı gözünü kırpmadan şehadet şerbeti içen şehitlere ve vatan savunmasında yaralanan gazilere minnettar olduklarını belirtti. Şehit ailelerinin ve gazilerin sağlık hizmeti alırken desteklerinin devam edeceğini belirten Hatipoğlu, ilimizdeki hastanelerde yeni bir uygulama başlattıklarını ekledi. Hatipoğlu, mektubunda şehit aileleri ve gazilere olan vefa borcunun ödenemeyeceğini, ancak devletin her zaman yanlarında olduğunu vurguladı.

Vali Hatipoğlu’nun mektubu şöyle oldu;

“Ey şehit oğlu şehit isteme benden makber” Sana aguşunu açmış duruyor Peygamber” Aziz Şehidimizin Kıymetli Ailesi, Değerli Gazimiz; Ülkemizin bağımsızlığı, vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve milletimizin ebedi varlığı için terör örgütlerine karşı gözünü kırpmadan şahadet şerbetini içen Şehitlerimize ve Kahraman Gazilerimize minnettarız, onları asla unutmayacağız. Sizler bize Şehitlerimizin emanetisiniz. Devletimizin her daim sizlerin yanında olacağından asla şüpheniz olmasın. Sağlık hizmeti sunduğumuz tüm vatandaşlarımız bizim için değerlidir. Ancak; Şehitlerimizin Aileleri ve Kahraman Gazilerimizin yerleri bizlerde çok daha farklıdır. Onlara ne yapsak vefa borcumuzu asla ödeyemeyiz. Devletimiz Şehitlerimizin Aileleri ve Kahraman Gazilerimizin her alanda yanındadır. Sağlık hizmeti alırken de desteğimizin devamının göstergesi olarak, ilimizdeki tüm hastanelerimizde sizlere daha etkin ve verimli hizmet sunabilmek için Valiliğimizce yeni bir uygulama başlattık. Bundan sonraki süreçte Şehitlerimizin Anne, Baba, Eş ve Çocukları ile Gazilerimiz sağlık hizmeti almak için ilimizdeki hastanelerden birine başvurduğunda ekteki listede belirlediğimiz yöneticilerimiz sizlere yardımcı olmaktan mutluluk duyacaklardır. Siz değerli Şehit Aileleri ve Kahraman Gazilerimiz için ne yapsak azdır. Selam ve Sevgilerimle…”

1680686776

Hürsöz

DİKKAT!  Al Parti Milletvekili Adayı Ecz.Adem Dizer Niksarda; Milletin Efendisi Köylülerimizle Gönülden Gönüle Beraberiz
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet