Dolar 32,2452 -0.06%
Euro 34,9707 -0.05%
Gram Altın 2.453,12 0,28%
Çeyrek Altın 4.044,00 0,05%
Yarım Altın 8.089,00 0,07%
Tam Altın 16.080,27 0,72%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
Türkiye’nin açık hava müzesi hüviyetindeki Tokat ilinde, Tokat Belediyesi tarihi sokaklarda yapmış olduğu restorasyon çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

Türkiye’nin açık hava müzesi hüviyetindeki Tokat ilinde, Tokat Belediyesi tarihi sokaklarda yapmış olduğu restorasyon çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

ABONE OL
20 Kasım 2023, 14:47:04

“Tokat’ımızın tarihi güzelliklerini restorasyon çalışmalarımızı aralıksız devam ettiriyoruz. Şehrimizin şu anda iki ayrı Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, çalışmalarına bu yıl başlanan tarihi Beyhamam Sokağında incelemelerde bulundu. Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu yaptığı açıklamada noktasında sokak sağlıklaştırma çalışmalarımız devam ediyor. Bunlardan bir tanesi de Beyhamam Sokağımız. Beyhamam sokağımız şehrimizin çok eski, tarih kokan bir sokağı. Bu sokakta bu yıl başlattığımız çalışmamız hamdolsun şu anda yüzde ellilere kadar geldi. Önümüzdeki birkaç ay içerisinde tamamını bitirmiş olacağız” dedi.
Başkan Eyüp Eroğlu Beyhamam Sokağındaki çalışmaların önemine değinerek “Osmanlı sokaklarının ortaya çıkarılması anlamında 3 yıl önce başlattığımız ve 7 tane sokakta yapmayı düşündüğümüz çalışmalar hemen hemen bitmeye yakın bir noktaya gelmiş olacak. Ekiplerimiz binalarımızın cephelerinde, çatılarında çalışmalar yapıyorlar. Akabinde tarihine özgü boyama çalışmaları ve sokağımızda parke çalışmaları, ışıklandırma çalışmaları çalışmamız neticelenecek. Şehrimizin tarihine, kültürüne, turizmine bu güzel çalışmalar hayırlı uğurlu olsun diyorum” diye konuştu.

TKTB3331 TKTB3343 TKTB3348 TKTB3354

Türkiye’nin açık hava müzesi hüviyetindeki Tokat ilinde, Tokat Belediyesi tarihi sokaklarda yapmış olduğu restorasyon çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. yazısı ilk önce SafaTV – SRT üzerinde ortaya çıktı.

Son dakika tokat haberlerine göz atabilirsiniz.

DİKKAT!  TOKAT’A GİDENLER GÖRDÜKLERİNE ŞAŞIRIYOR
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet