Dolar 32,4508 -0.12%
Euro 34,7489 -0.67%
Gram Altın 2.436,42 0,01%
Çeyrek Altın 4.113,00 -0,22%
Yarım Altın 8.302,00 -0,97%
Tam Altın 16.317,56 0,19%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
TÜFAD’IN GELENEKSEL İFTARI FUTBOL CAMİASINI BULUŞTURDU

TÜFAD’IN GELENEKSEL İFTARI FUTBOL CAMİASINI BULUŞTURDU

ABONE OL
08 Nisan 2023, 23:52:58

TÜFAD’ın geleneksel iftarı, futbol camiasını bir araya getirdi. Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği tarafından düzenlenen iftar yemeği, futbol antrenörleri, oyuncular ve diğer futbol camiası mensuplarına ev sahipliği yaptı. Bu özel etkinlik, kuruluşunun amacına uygun olarak, futbol dünyasındaki dostluk ve dayanışmayı pekiştirmeyi hedefliyor. TÜFAD’ın geleneksel iftarı, futbol camiasının en önemli buluşma noktalarından biri haline geldi. Bu etkinlik sayesinde, futbol camiası birbirini daha yakından tanıma fırsatı buluyor ve birlik beraberlik duyguları güçleniyor.

TÜFAD Tokat Şubesi’nin Geleneksel Ramazan İftarı

Haber-Foto: Mustafa Işık

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Tokat Şubesi’nin geleneksel ramazan iftarı bu sene de düzenlendi. Tokat Öğretmenevi restoranda düzenlenen iftar yemeğinde Dernek Başkanı Ethem Canikli ve Yönetim Kurulu Üyelerinin davetinde Onursal Başkan Ercan Süsoy, eski Tokat Belediye Başkanlığı yapan Prof. Dr. Adnan Çiçek, Tokatspor Kulübü Başkanlığı yapmış Fahri Özgen ve Mustafa Şahin, Tokat Gençlik ve Spor İl Müdürü Haşim Eger, Tokat ASFK Başkanı Sezai Işkın, Tokat Belediye Plevnespor Teknik Direktörü Semih Tokatlı ve ekibi, Amatör Spor Kulüplerimizin yönetici ve teknik adamları, Futbol İl Temsilcisi, İl Hakem Kurulu Başkanı Hüseyin Eşiyok, basın mensupları bir araya geldiler.

Konuşmalar Yapıldı

Yemek sonrasında konuşmalar yapıldı. Tokat Öğretmenevi restoranda düzenlenen iftar yemeğinde Dernek Başkanı Ethem Canikli, Eski Tokat Belediye Başkanı Dr. Adnan Çiçek, Tokat Gençlik ve Spor İl Müdürü Haşim Eger ve TÜFAD Onursal Başkan Ercan Süsoy açıklamalarda bulundular.

Ethem Canikli: “Bir Araya Gelmekten Mutluyuz”

TÜFAD Tokat Şube Başkanı Ethem Canikli kısa bir selamlama konuşmasında, “her sene düzenlediğimiz iftar yemeğini, bu sene de gerçekleştirdik. Katılım sağlayan tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum. Allah’a şükür bugün iftar yemeğinde buluştuk. Birlik beraberliğimize sevindik. İnşallah şehrimizde futbolla ilgili, sporla ilgili çok iyi gelişmeler de olur. Sporla ilgili inşallah yine eski günlerimize kavuşuruz. İftar yemeğinde bir araya gelmekten mutluyuz.” diye konuştu.

DİKKAT!  Ak Parti Tokat Milletvekili Yusuf Beyazıt ; Birlik, beraberlik içerisinde; Daha çok çalışacağız Daha çok gayret göstereceğiz Daha fazla gönüle gireceğiz

Adnan Çiçek: “Spor Camiası Olarak Şu Sıralar Çok Heyecanlıyız”

Eski Belediye Başkanı Dr. Adnan Çiçek konuşma yaptı, “Ramazan ayınızı tebrik ediyorum, Rabbim tutmuş olduğunuz oruçları kabul ets

Hürsöz

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet