Dolar 32,2703 0.08%
Euro 34,8007 -0.02%
Gram Altın 2.465,10 1,34%
Çeyrek Altın 4.061,00 0,54%
Yarım Altın 8.121,00 0,53%
Tam Altın 16.103,23 1,79%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
Tokat’ta sağanak sonrası şimşekler geceyi aydınlattı

Tokat’ta sağanak sonrası şimşekler geceyi aydınlattı

ABONE OL
18 Haziran 2023, 13:51:45

Tokat’ta meydana gelen yoğun yağışlar sonrasında şiddetli şimşekler, geceyi adeta aydınlattı. Doğa olayının etkisiyle gökyüzü büyülü bir görüntüye büründü. Sağanak yağmurun ardından çakan şimşekler, gökyüzünü aydınlatarak çevredeki her şeyi net bir şekilde gözler önüne serdi. Yağışın etkisinde oluşan şimşekler, Tokatlıları şaşkına çevirdi. Görsel şov, gökyüzünde süzülen elektrik yollarını takip etmek zorunda kalan vatandaşlara unutulmaz bir gece yaşattı. Her şimşeğin ardından yükselen “Aaah” sesleri, gökyüzündeki renk cümbüşünü tamamladı. Doğanın bu etkileyici gösterisi, Tokat halkını büyüledi ve geceye eşsiz bir anlam kattı. Özellikle şimşeklerin sürekli sağanak yağmurun ardından çakması, bu doğa olayının daha da etkileyici hale gelmesine neden oldu. Tokat’ta yaşanan bu olay, doğa severlerin kaçırmak istemediği bir görsel şölene dönüştü.

Tokat’ın Erbaa ilçesinde yıldırım düşmesi sonucu 2 kişi hayatını kaybetti. nbsp;
Edinilen bilgiye göre, Erbaa ilçesine bağlı Endikpınar köyünde tarlada tütün ekimi yapan köylülerin üzerine yıldırım düştü. Tarlada bulunan 4 kişiden 15 yaşındaki Elif Kafalı ile amcası 45 yaşındaki Süleyman Kafalı, olay yerinde hayatını kaybetti. Diğer şahıslar olayı yara almadan atlatırken, bölgeye 112 Acil ekipleri sevk edildi. nbsp;
Endikpınar Köyü Muhtarı Ali Osman Semiz, saat 15.00 sıralarında meydana gelen olay sırasında arazide olduğunu ve büyük bir gürültü ile yıldırım düşmesi sesini duyduğunu söyledi. Semiz, daha sonra gelen haber üzerine olay yerine gittiğinde 2 köylünün cenazesi ile karşılaştığını ifade etti.

tokat ta yildirim dusmesi 4634521 670 amp

Tokat’ta sağanak sonrası şimşekler geceyi aydınlattı yazısı ilk önce SafaTV – SRT üzerinde ortaya çıktı.

Son dakika tokat haberlerine göz atabilirsiniz.

DİKKAT!  Gop.Üniversitesi Araştırma Hastanesi Mayıs Ayı İstatistikleri Açıklandı
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet