Dolar 32,2794 0.01%
Euro 35,0940 0.01%
Gram Altın 2.475,63 0,38%
Çeyrek Altın 4.072,00 0,12%
Yarım Altın 8.145,00 0,15%
Tam Altın 16.111,85 0,40%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
Tokat’ta Polis Haftası’yla ilgili şiir yarışması

Tokat’ta Polis Haftası’yla ilgili şiir yarışması

ABONE OL
12 Nisan 2023, 16:09:51

Tokat’ta Polis Haftası kutlamaları kapsamında düzenlenen şiir yarışması, tüm şairleri ve şiir severleri bir araya getiriyor. Bu etkinlik sayesinde, polis teşkilatımıza olan sevgi ve saygımızı dile getirmek için bir fırsat sunuluyor. Yarışmaya katılanlar arasından seçilecek olan en güzel şiirleriyle, polislerimizi onurlandırıp teşekkür etme fırsatı da yakalanacak. Bu özel etkinlik, Tokat halkının da birlik ve dayanışma duygularını pekiştirecektir. Şiir yarışması ile ilgili daha detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Tokat Valiliğinden “Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı”

Tokat Valiliği tarafından yapılan açıklamaya göre, İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından başlatılan “Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı” (ÇOGEP) çerçevesinde, “Onbeşlilerin İzinde Geleceğe Atılan Adımlar” adlı proje hazırlanmış ve şair yarışması düzenlenmiştir.

10 Nisan Polis Haftası Şiir Yarışması

10 Nisan Polis Haftası teması ile düzenlenen yarışmada, ilköğretim öğrencilerinin eserleri jüri tarafından değerlendirilmiştir.

Ödüllü Öğrenciler

Yarışmada dereceye giren öğrencilere ödülleri, Tokat İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan tarafından verilmiştir. Ayrıca, yarışma sırasında çekilen fotoğraf, öğrencilerin başarısını kutlamak için yayınlanmıştır.

1681290372

Projeye Katkı

Bu proje, çocukların duygusal, sosyal ve kültürel gelişimlerini destekleyerek, sosyal koruma ağını genişletmeyi amaçlayan önemli bir faaliyettir. Hem öğrenciler hem de organizatörler tarafından büyük bir heyecanla yürütülen yarışma, ulusal ölçekte bir farkındalık yaratmayı hedeflemektedir.

Sonuç

Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı, gençlerin hayatlarında daha iyi bir yarın oluşturmak için bilgilendirme faaliyetleri, sosyal hizmetler ve koruyucu önlemler gibi çeşitli faaliyetleri içermektedir. Bu proje, gençlerin duygusal desteğe ihtiyaç duyduklarında yanlarında olmak için tereddüt etmeyen bir toplum için önemli bir adımdır.

Ortak payda, hepimizin gençleri daha iyi bir gelecek için hazırlamak olduğunu unutmamalıyız.

DİKKAT!  İmamoğlu: "İstanbul’un en iyi belediye başkanı olmak istiyorum"

Hürsöz

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet