Dolar 32,4504 -0.15%
Euro 34,8290 -0.66%
Gram Altın 2.441,87 0,23%
Çeyrek Altın 4.123,00 0,02%
Yarım Altın 8.321,00 -0,74%
Tam Altın 16.317,56 0,19%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
TOKAT’TA AİLE HAFTASI KUTLANDI

TOKAT’TA AİLE HAFTASI KUTLANDI

ABONE OL
17 Mayıs 2018, 09:09:02

Tokat’ta 2018 Yılı Aile Haftası kutlamaları, Cumhuriyet Meydanı’nda oluşturulan “Çocuğumla Birlikte” konulu etkinlik çadırının açılışı ile başladı.

            Aile Haftası kutlamaları kapsamında, Tokat Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne bağlı Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü tarafından, Cumhuriyet Meydanında “Çocuğumla Birlikte” konulu etkinlik çadırı kuruldu.

            Açılış öncesinde Çocuk Evleri Kordinasyon Merkezi Müdürlüğü bünyesinde ki evlerde korunma ve bakım altında kalan çocuklardan oluşan Halk Oyunları Ekibi, oyunlarını sergiledi.

            Program için kurulan etkinlik çadırında, çocuklar aileleri ile birlikte “Ebru, Anahtarlık ve Taç Yapımı, Tokat El Baskısı, Cam Boyama, Çömlek” yapımı icra ederek güzel vakit geçirdiler. Ayrıca çocuklar kurulan etkinlik alanında Eski Sokak Oyunları oynayarak eğlendiler.

            Açılışın ardından etkinliklerin yapıldığı alanı ziyaret eden Vali Ömer Toraman “Cam Boyama” sanatında hat yazısı denemesi yaptı. Çocukların hazırlamış olduğu etkinlikleri ilgiyle izleyen Vali Ömer Toraman; “Yapılan bu çalışmalarla çocuklarımız, hem el becerilerini geliştirirken hem de bir ürünü yapabilme mutluluğunu yaşıyor. Bence en güzel öğrenme yöntemi yaparak bozarak ve eğlenerek öğrenmedir” dedi

            Tokat Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Güngör Yüce; “Çocuklarımızın el becerilerini geliştirmek, unutulmaya yüz tutmuş meslekleri yeni nesile ulaştırmak ve çocukların aileleri ile zaman geçirip eğlenmesini sağlamak amacıyla Aile Haftası Etkinliklerine böyle bir programla başladık. Programın hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunarken hazırlamış oldukları gösterilerle yüzlerimizi güldüren çocuklarımız ve öğretmenlerine minnetimi sunuyorum” şeklinde konuştu.

            Açılış programı,  hatıra fotoğrafı çekiminin ardından son buldu.

DİKKAT!  KAYMAKAMLARLA İSTİŞARE TOPLANTISI
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet