Dolar 32,5825 0.03%
Euro 34,9305 0.08%
Gram Altın 2.431,27 0,05%
Çeyrek Altın 4.150,00 0,05%
Yarım Altın 8.426,00 0,06%
Tam Altın 16.393,79 -1,36%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
KAYMAKAMLARLA İSTİŞARE TOPLANTISI

KAYMAKAMLARLA İSTİŞARE TOPLANTISI

ABONE OL
09 Eylül 2020, 10:23:15

Vali Dr. Ozan Balcı, İlçe Kaymakamlarla video konferans yoluyla düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

Valilik Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıya Vali Yardımcısı Osman Sarı ile video konferans yoluyla ilçe kaymakamları katıldı.

Toplantıda 1 Yılda 100 Bin Koyun Projesi, Seracılığın geliştirilmesi ve Kadının Gücü Tokat’ın Gücü Kadın Kooperatifleri Projesi ile ilgili yapılan çalışmalar değerlendirilirken, COVİD-19 salgını ile mücadelede alınan tedbirler ve denetimler ele alındı.

1 Yılda 100 Bin Koyun Projesi kapsamında sürdürülen çalışmaları değerlendiren Vali Dr. Ozan Balcı, “Köylümüze ve çiftçimize destek veriyoruz, onların zenginleşmesine katkı sağlıyoruz. Tokat’ın hayvancılığına büyük katkısı olacak bu projeyi önemsiyorum. Projeden daha fazla çiftçimizin faydalanabilmesi için çalışmaları sıkı takip etmeliyiz.” dedi.

Tarım Tokat kapsamında devam eden 1 yılda 1000 Dönüm Sera projesini önemsediğini ifade eden Vali Dr. Ozan Balcı, “Toprağa, tarıma ve üretime dost olmak, tarımın ve üretimin artması için çalışmak demek. Çiftçinin üreticinin her zaman yanında olmak demektir. Bizler de tarımsal üretimde seracılığa çok önem veriyoruz. Tokat sera memleketi. Vereceğimiz destek ve sağlayacağımız kaynakla seracılığı geliştireceğiz. 5 yılda 5 bin dönüm sera kurma hedefini koyduk. Bu kapsamda bu sene bin dönüm alanda sera kuracağız. Amacımız Tokatlı çiftçimizin üreticimizin zenginleşmesine ve tarımsal üretime katkı sağlamak. Seracılık alanında ilimizde kapasite artırmak için yoğun bir çaba içerisindeyiz. Kuracağımız sistemle elimiz daima çiftçimizin üzerinde olacak. Onları asla yalnız bırakmayacağız.” dedi.

Vali Dr. Ozan Balcı, Tarım Tokat kapsamında devam eden projeler ile tüm ilçelerde kurulan kadın kooperatifleri ve TKDK projelerinin da sıkı bir şekilde takip edilmesini istedi.

COVİD-19 salgını ile mücadelede ekiplerin sürekli sahada denetimlerini aralıksız sürdüreceğini kaydeden Vali Dr. Ozan Balcı, mahalle denetimlerinin yapılacağını, maske, mesafe ve hijyen kurallarını uyulması noktasında vatandaşların sürekli bilgilendirileceğini, merkezlerde kurulacak sabit ve mobil ekiplerin alanda olacağını kaydetti.

DİKKAT!  Mavi Diploma Nedir? Mavi Diploma Veren Üniversiteler 2024

Vali Dr. Ozan Balcı, devletin ve milletin imkanlarını kullanarak,  vatandaşlarımızın hayatlarını ve yaşamlarını kolaylaştırmak için hep birlikte aşkla, şevkle, merhametle yılmadan ve yılgınlık göstermemen çalışıyoruz.” dedi.

kaymakamlarla toplanti
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet