Dolar 32,5761 0.26%
Euro 34,9917 -0.02%
Gram Altın 2.444,76 0,35%
Çeyrek Altın 4.135,00 0,32%
Yarım Altın 8.409,00 0,31%
Tam Altın 16.287,41 -0,04%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
TOKAT’IN SORUNLARI MÜSİAD’LA İSTİŞARE EDİLDİ

TOKAT’IN SORUNLARI MÜSİAD’LA İSTİŞARE EDİLDİ

ABONE OL
23 Ocak 2020, 11:35:33

Tokat Valisi Dr. Ozan Balcı, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Tokat Şube Başkanı Fatih Aksoy ve MÜSİAD yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek, Tokat’ın sorunları ve çözümlerine ilişkin istişarede bulundu.

Vali Dr. Ozan Balcı ziyaretinde yürütülen çalışmalar ile ilgili bilgiler alarak, MÜSİAD’ın İlimiz ekonomisine yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür etti.

MÜSİAD Tokat Şube Başkanı Fatih Aksoy, yaptığı konuşmada, “Üyelerimiz; inşaat, sağlık, gıda, enerji, bilişim, tarım, tekstil, makine sanayii ve hizmet sektörlerinde iş yapmaktadır. MÜSİAD’ da önceliğimiz üyeler arasındaki dayanışmayı, birlik beraberliği geliştirmek ve üyelerimizin sektörlerinde konumlarını güçlendirmektir. Bununla birlikte üyelerimiz için, uygun şartlarda iş yapabilecekleri çevrelerin, ortamların oluşturulmasına, geliştirilmesine katkıda bulunurken, şehrimizin ve ülkemizin ekonomik kalkınmasını sağlamak en önemli hedeflerimiz arasındadır.

MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan’ın kırsalı cazip hale getiren “Kır Kent Projesi’ni” ve yine MÜSİAD Genel Merkezinde oluşturulan Yeni Turizm Kaynakları Geliştirme Komitesi’nin çalışmalarına kısaca değinen Fatih Aksoy, “Firmaların şehirlere yatırım yaparken en başta dikkat ettikleri husus ulaşım ve lojistik  unsurudur. Çok şükür havaalanımız bitmek üzere, karayolu ve demiryolundaki sorunları çözdüğümüz zaman ulaşımda da sorunlarımız kalkmış olacaktır böylece yatırımcıların şehrimize gelmesi daha kolaylaşacaktır.” ifadelerini kullandı.

Vali Dr. Ozan Balcı ise, sivil toplum kuruluşlarının çok önemli bir rolü olduğuna işaret ederek, “Sizlerin yapacağı çalışmalar ve bizlerin yaptığı çalışmaların hepsi ilimiz için. Sorunları biliyoruz ve birlikte çözeceğiz.” dedi.

Ziyaret sonunda Fatih Aksoy Vali Dr. Ozan Balcı’ya hediye takdim etti.

DİKKAT!  ÇKS BAŞVURULARI 1 EYLÜL'E UZATILDI
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet