Dolar 32,4107 -0.09%
Euro 34,8094 0.17%
Gram Altın 2.434,97 -0,15%
Çeyrek Altın 4.096,00 -0,63%
Yarım Altın 8.220,00 -1,94%
Tam Altın 16.239,95 -0,29%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
Tokat Yüzyılında Büyük Atılım: Yeni Şehir Projesi Heyecanı!

Tokat Yüzyılında Büyük Atılım: Yeni Şehir Projesi Heyecanı!

ABONE OL
25 Ocak 2024, 14:10:14

Tokat’ın geleceğine dair umut dolu adımlar atılıyor. Anayasa Komisyonu Başkanı ve Tokat Milletvekili Av. Yusuf Beyazıt ile Milletvekili Dt. Cüneyt Aldemir, Tokat Belediye Başkanı ve Ak Parti Tokat Belediye Başkan Adayı Av.Eyüp Eroğlu Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’na gerçekleştirdikleri ziyarette, TOKİ Başkan Yardımcısı Dursun Baştürk’ü ağırladı. Bu önemli buluşmada, yeni bir şehir kurma projesi üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın kapıları aralandı ve Tokatlı liderler, yeni dönemde hayata geçirilecek büyük projenin temellerini atmaya hazırlandı. TOKİ Başkan Yardımcısı Dursun Baştürk’le gerçekleştirilen görüşmede, şehir planlamasından konut tasarımına kadar birçok konu ele alındı. Bu önemli adım, Tokat’ın modern, sürdürülebilir ve yaşanabilir bir geleceğe doğru ilerlemesine olanak tanıyacak.

Yakın gelecekte kamuoyu ile paylaşılacak olan bu heyecan verici projenin, Tokat Yüzyılı’na damgasını vurması bekleniyor. Tokatlıları bekleyen bu büyük atılım, hem ekonomik hem de sosyal anlamda şehre önemli katkılarda bulunacak. Yeni şehir projesi, Tokat’ın büyüme ve gelişme potansiyelini en üst düzeye çıkaracak, aynı zamanda bölgenin cazibesini artıracak.

Tokat Yüzyılı’nda gerçekleşecek olan bu büyük değişim ve dönüşüm projesi, Av. Yusuf Beyazıt ve Milletvekili Dt. Cüneyt Aldemir liderliğinde, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı işbirliğiyle hayata geçirilecek. Tokat halkı, şehirlerinin geleceğine yönelik bu umut dolu adımları heyecanla beklerken, projenin detaylarına dair merakla bekleyiş devam ediyor.

Tokat Yüzyılında Büyük Atılım: Yeni Şehir Projesi Heyecanı! yazısı ilk önce SafaTV – SRT üzerinde ortaya çıktı.

DİKKAT!  Minaresi öksüz kalmıştı, 3 buçuk milyon liraya yenisi yapılıyor
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet