Dolar 32,2053 -0.22%
Euro 35,1156 -0.22%
Gram Altın 2.498,74 1,32%
Çeyrek Altın 4.112,00 1,11%
Yarım Altın 8.224,00 1,12%
Tam Altın 16.270,99 0,99%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
Tokat Reşadiyeli Kıbrıs Gazisi Hüseyin Demirci Kendi Topraklarında Son Yolculuğuna Uğurlandı

Tokat Reşadiyeli Kıbrıs Gazisi Hüseyin Demirci Kendi Topraklarında Son Yolculuğuna Uğurlandı

ABONE OL
18 Kasım 2023, 17:52:04

Tokat doğumlu bir Kıbrıs gazisi daha hakkın rahmetine kavuşmuştu. Tokat Kıbrıs Gazileri Dernek Başkanı Bilal Özmen, İstanbul’da ikamet ettiği için Tokat Şubesine kayıtlı olmayan Tokat Reşadiyeli Kıbrıs Gazisi Hüseyin Demirci’ye Cenab-ı Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı diledi.  Tokat’ta hali hazırda 216 Kıbrıs ve Kore gazisinin derneğine kayıtlı olduğunu, bunlardan 18’in gazinin kendisi vefat ettiği için eşlerinin üyeliğinin devam ettiğini belirtti.

F NKlsWWEAAnU8V

Reşadiye’den hemşehrimizin ilettiği bilgi ve fotoğraflar oldu. Edinilen bilgilere göre, Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, Reşadiye Kaymakamı Ahmet Tan, Reşadiye Belediye Başkanı Mustafa Yılmaz, Kurum Amirleri ve Soğukpınar köylüler ile birlikte Kıbrıs Gazisi Hüseyin Demirci’nin Reşadiye Soğukpınar Köyü’nde kılınan cenaze namazına katıldı. Merhumun cenazesi Emirşeyh Yakup Türbe mezarlığına defnedildi. Türbede dualar yapıldı.

Tokat Valisi Numan Hatipoğlu beraberindeki heyetle Soğukpınar köyüne geçerek taziye alanda cenaze yakınlarına ve Soğukpınar köyü vatandaşlarına taziyelerini sundu. İstanbul’dan gazeteci hemşehrimiz Bayram Güvercin de gazi ailesiyle birlikte memleketi Reşadiye’ye geldi ve aileyi bir an olsun yalnız bırakmadı.

F NKlsQXcAAU oO

 

Tokat Reşadiyeli Kıbrıs Gazisi Hüseyin Demirci Kendi Topraklarında Son Yolculuğuna Uğurlandı yazısı ilk önce SafaTV – SRT üzerinde ortaya çıktı.

Son dakika tokat haberlerine göz atabilirsiniz.

DİKKAT!  "KALE AYAĞA KALKARSA, NİKSAR AYAĞA KALKAR"
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet