Dolar 32,4504 -0.15%
Euro 34,8290 -0.66%
Gram Altın 2.441,87 0,23%
Çeyrek Altın 4.123,00 0,02%
Yarım Altın 8.321,00 -0,74%
Tam Altın 16.317,56 0,19%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
Tokat İyi Parti yeni başkanı Erkan Er oldu

Tokat İyi Parti yeni başkanı Erkan Er oldu

ABONE OL
01 Aralık 2023, 08:12:09

İYİ Parti Tokat İl Başkanlığı görevine yeni bir isim atandı. Genel Başkan Meral Akşener’in onayıyla Erkan Er, boşalan başkanlık koltuğuna getirildi. Önceki Başkan Hakan Karagöllü ve yönetiminin istifasıyla ortaya çıkan boşluk, Erkan Er’in atanmasıyla dolduruldu.

Erkan Er, konuyla ilgili yaptığı sosyal medya paylaşımında, “Genel Başkanımız Meral Akşener’in onayı ve Teşkilat Başkanımız Satuk Buğra Kavuncu’nun imzasıyla Tokat İl Başkanlığı görevine atanmış bulunmaktayım. Bu görevi bana layık gören Genel Başkanımız Meral Akşener’e ve partimizin yetkili organlarına teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Erkan Er, görevinin sorumluluğunun farkında olduklarını belirterek, adaletli bir şekilde görevlerini yerine getireceklerini ve tüm güçleriyle çalışacaklarını kamuoyuna duyurdu.

İYİ Parti Tokat İl Başkanlığındaki bu atama ile birlikte partinin stratejilerinde ve örgütlenmesinde yeni bir dönemin başladığı söylenebilir. Parti, Tokat İl Başkanı Erkan Er liderliğinde daha da güçlenmeyi hedefleyecektir.

Ancak, bu haber metniyle kesinlikle bir ihtilal havası yaratılması amaçlanmamaktadır. İYİ Parti’nin demokratik bir parti olduğu ve atamaların parti içi süreçlere dayandığı unutulmamalıdır. Bu doğrultuda, Erkan Er’in yeni görevine başarılı olması dileğiyle tüm İYİ Parti üyelerine ve Tokatlılara hayırlı olsun denilmektedir.

tokat son dakika haberlerine göz atmak için hemen tıklayın!

Tokat İyi Parti yeni başkanı Erkan Er oldu yazısı ilk önce SafaTV – SRT üzerinde ortaya çıktı.

Son dakika tokat haberlerine göz atabilirsiniz.

DİKKAT!  Yabancı Dil Olarak İngilizce Öğretimi Çalıştayı ve Öğretmen Atölyelerinin Açılışı Gerçekleştirildi
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet