Dolar 32,2449 -0.14%
Euro 34,7980 -0.13%
Gram Altın 2.429,75 0,20%
Çeyrek Altın 4.035,00 0,20%
Yarım Altın 8.070,00 0,21%
Tam Altın 16.006,05 -0,49%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
“TOKAT İSTİŞARE HEYETİNİ ÇOK KIYMETLİ BULUYORUM”

“TOKAT İSTİŞARE HEYETİNİ ÇOK KIYMETLİ BULUYORUM”

ABONE OL
10 Nisan 2023, 05:43:37

Tokat istişare heyeti, Türk toplumunun değerli bir parçasıdır ve çeşitli konularda danışmanlık hizmeti sunar. Bu heyet, toplumsal sorunların çözümünde etkin bir rol oynamakta ve insanlar arasındaki iletişimin güçlenmesine yardımcı olmaktadır. Tokat istişare heyeti, kıymetli görüş ve önerileri ile toplumun refahına katkı sağlamaktadır. Bu nedenle, Tokat istişare heyeti çok önemlidir ve saygı ile anılmaktadır.

Tokat İstişare Heyeti’nin İftarı

İş insanı hemşehrimiz Mehmet Emin Atmaca öncülüğünde, Tokat İstişare Heyeti Ramazan ayı vesilesiyle iftarda buluştu.

Madımak Jesti

Tokat Şehrazat Park’ın iftar menüsüne, İstişare Heyeti katılımcılarından Yaylagülü Madımakçısı Halil Bayır’ın hazırlattığı Madımak yemeği ikram edildi.

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu’nun Konuşması

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, İstişare Heyeti ve Tokat şehrine dair önemli mesajlar verdi. Etkinlik için teşekkürlerini dile getirdiği konuşmasında:

“Tokat İstişare Heyeti’nin burada bulunma iradesi gösteren, olan/olmayan bütün kıymetli dostlarımı tebrik ediyorum. Hepinize de teşekkür ediyorum. Çünkü bu tip inisiyatifler çok önemli. Bizler bir yerde görev yapan insanlarız, görev yaparken de mümkün olduğunca en doğruyu yapmaya çalışıyoruz. Derdimiz kararlarımızı şehrimiz insanı için en faydalı şekilde almaya, yararlanabileceği anlamda çalışmalarımızı yürütmeye gayret ediyoruz. İşte bizi de, kurumlarımızı da yeri geldiğinde tebrik eden, eksikleri söyleyen, yanlışları ifade eden, yol gösteren, ışık tutan, ‘şu da şöyle yapılsa iyidir’ diyen bir anlayışın bizlere vereceği çok önemli katkılar var.

Burada size vaat edilmiş hiçbir şey yok, para yok, pul yok, makam yok, mevki yok, iş yok, ihale yok, hiçbir şey yok. Bura tamamen gönüllülük esasıyla, meccanen yapılan bir eylemden ibaret. Yeni başlandı, onun için ilerleyen süreçlerde çok daha ciddi çalışmalarla, belki çalıştaylarla, alınacak kararlarla şehrimizin bütün yöneticilerine çok faydalı olacak adımlar atılır, ben buna inanıyorum.

DİKKAT!  Beyazıt Erbaada Gezilerine Devam Ediyor

İnşallah biz de gönlümüzle, kalbimizle, bedenimizle sizlerin yanında olduğumuzu söylemek isterim. Biz Tokat’ın olduğu her yerde oluruz, varız. İnşallah her zaman da olmaya devam edeceğiz. Önemli olan bizim için ülkemizdir, bayrağımızdır, özelde de şehrimizdir. Allah hepimize bu güzel şehirde çok daha güzel işler yapmayı, bizden sonraki evlatlarımıza, neslimize çok daha güzel bir şehir bırakmayı ve hep beraberce bu gök kubbenin altında yaşamayı nasip etsin diyorum.”

Öğretim Görevlisi Sebati Kaya’ya Plaket

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Güreş Takımları başarısı dolayısıyla İstişare Heyeti katılımcılarından Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Görevlisi Sebati Kaya’ya tebrik plaketi takdim edildi.

İftar Katılımcıları

Tokat İstişare Heyeti iftarına katılanlar arasında Mehmet Emin Atmaca, Ahmet Eroğlu, Fatih Kılıç, Hüseyin Uçar, Melih Tuzcuoğlu ve diğerleri bulunuyordu.

Hürsöz

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet