Dolar 32,2030 -0.01%
Euro 35,0343 0.05%
Gram Altın 2.505,51 0,19%
Çeyrek Altın 4.115,00 1,18%
Yarım Altın 8.232,00 1,22%
Tam Altın 16.359,32 0,19%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
Tokat Emniyet Müdürlüğü, Uyuşturucu Madde Taşıyan Araç Yakaladı

Tokat Emniyet Müdürlüğü, Uyuşturucu Madde Taşıyan Araç Yakaladı

ABONE OL
26 Temmuz 2023, 15:12:25

Tokat Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Uyuşturucu Madde Taşıyan Araç Yakaladı!

Tokat Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, gerçekleştirdiği başarılı operasyonla uyuşturucu madde ticaretine büyük bir darbe vurdu. Yapılan titiz çalışmalar neticesinde ilimize uyuşturucu madde getireceği tespit edilen bir araç, 25.07.2023 tarihinde İl merkezinde yakalandı. Araç içerisinde yapılan Narkotik Madde Arama Köpeği destekli aramada, şüpheli bölgelerde yapılan inceleme sonucunda bagaj kapağı döşemesine zulalanmış vaziyette tam 504,5 gram Metamfetamin maddesi ele geçirildi. Bu miktarın piyasa değerinin yaklaşık 500.000 TL olduğu belirtildi.

Operasyon kapsamında bir şüpheli, “Uyuşturucu Madde Ticareti Yapma, Nakletme” suçundan adli işlem başlatılarak gözaltına alındı. Şüpheli, adliyeye sevk edildikten sonra yapılan işlemlerin ardından TUTUKLANARAK cezaevine gönderildi.

Tokat Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü yetkilileri, uyuşturucu madde suçlarına karşı mücadelelerinin etkin bir şekilde devam edeceğini vurgulayarak kamuoyunun bilgisine saygıyla sunar.

Uyuşturucu madde ticareti, toplumumuzun en büyük sorunlarından biri olarak karşımıza çıkıyor. Emniyet güçlerimizin yaptığı başarılı operasyonlarla bu tür suçlarla mücadele etmeleri, vatandaşlarımızın güvenliği ve huzuru için büyük önem taşıyor. Kamuoyuna duyurulan bu bilgiler, uyuşturucu madde ticaretine karşı toplumda farkındalık oluşturmayı amaçlamaktadır. Toplumun desteğiyle daha güvenli bir gelecek için bu tür suçlara karşı verilen mücadelenin süreceği umulmaktadır.

Tokat Emniyet Müdürlüğü, Uyuşturucu Madde Taşıyan Araç Yakaladı yazısı ilk önce SafaTV – SRT üzerinde ortaya çıktı.

Son dakika tokat haberlerine göz atabilirsiniz.

DİKKAT!  Tokat Gaziosman Paşa Rektörü Prof. Dr. Fatih YILMAZ Almus İlçesini Ziyaret Etti
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet