Dolar 32,4504 -0.15%
Euro 34,8290 -0.66%
Gram Altın 2.441,87 0,23%
Çeyrek Altın 4.123,00 0,02%
Yarım Altın 8.321,00 -0,74%
Tam Altın 16.317,56 0,19%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
TOKAT BELEDİYESİ’NE MODERN ŞANTİYE HİZMET KAMPÜSÜ

TOKAT BELEDİYESİ’NE MODERN ŞANTİYE HİZMET KAMPÜSÜ

ABONE OL
04 Ocak 2018, 06:46:59

Şehirlerarası Otobüs terminali karşısı Yeşilırmak yanında bulanan Tokat Belediye şantiye alanındaki Fen İşleri Müdürlüğü, Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Veteriner İşleri Müdürlüğü Gaziosmanpaşa Üniversitesi Taşlıçiftlik Kampüsü karşısında bulanan 70 bin metrekarelik alana taşınıyor.

            Eski Şantiye Hizmet Binasının yeri Kanal Tokat Projesi peyzaj alanı olarak kazandırılırken diğer taraftan yeni yapılan binalarla Belediye şantiye alanı yenilenmiş olacak.

            Yeni şantiye sahasında devam eden çalışmaları teknik hizmetlerden sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı ve ilgili birim müdürleriyle birlikte ziyaret eden Başkan Eroğlu, Tokat Belediyesi’ne modern şantiye kampüs alanı yaptıklarını belirtti.

 

            Başkan Eroğlu basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “Yeşilırmak yanında Kanal Tokat Projemizi de kapsayan alanda bulunan şantiye hizmet binamızı Kum Ocağı mevkiindeki yeni yerine taşıyoruz. Fen İşleri, Ulaşım Hizmetleri, Su ve Kanalizasyon, Temizlik İşleri ve Veteriner İşleri Müdürlüklerimizi Üniversitemiz karşısındaki yaklaşık 70 dönümlük alana taşıyarak modern bir hizmet şantiye kampüs alanı oluşturuyoruz. 2018 Yılında yapılacak Vizyon projelerimizi yürütecek teknik ekiplerimize daha modern bir çalışma alanı sunmuş olacağız. Yeni şantiye kampüs alanımızın şehrimize hayırlı olmasını dilerim” dedi.

DİKKAT!  TOKATLI ŞEHİDE SON GÖREV
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet