Dolar 32,5547 0.28%
Euro 34,9550 0.53%
Gram Altın 2.431,49 -0,29%
Çeyrek Altın 4.075,00 -1,14%
Yarım Altın 8.212,00 -2,04%
Tam Altın 16.239,95 -0,29%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
TOKAT BELEDİYESİ YAĞMUR SUYU HATLARINI TAMAMLIYOR

TOKAT BELEDİYESİ YAĞMUR SUYU HATLARINI TAMAMLIYOR

ABONE OL
07 Eylül 2023, 14:40:25

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Esentepe Mahallesi’nde devam eden yağmur suyu hattı çalışmalarını yerinde inceledi. Esentepe Mahallesi ve Sivri Tekke bölgesinde devam eden yağmur suyu hattı çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Ülkemizde son aylarda etkili olan yağışlar bazı illerimizde sel felaketi yaşanmasına sebep olmuştu. Son yıllarda mevsim değişikliklerinden kaynaklanan kısa süreli yoğun yağışların şehirde hayatın olumsuz etkilenmesinin önüne geçmek amacıyla Tokat Belediyesi sorun olduğu tespit edilen yaklaşık kırk noktada son yıllarda yağmur suyu hattı çalışmalarını yoğunlaştırmıştı. Tokat Belediyesi tespit edilen noktaların yağmur suyu altyapısına ihtiyaç olan son noktalardaki çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Yağmur suyu hattı çalışmalarına devam ettiklerini ifade eden Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu “Geçtiğimiz aylarda yoğun yağışlar sonrasında bazı sıkıntılı gördüğümüz noktalardaki çalışmalarımızı yaz döneminde devam ettirdik. Bunlardan bir tanesi de Tokat’ımızın Esentepe Mahallesi’nde Kültür Sarayı’nın köşesinden başlayarak Selvi Yapı Kooperatifinin yanına kadar olan kısımda toplamda 350 metre bir yağmur suyu hattını şu anda yaptık. Bununla birlikte 150 metre uzunluğunda içme suyu ve kanalizasyon hattını da burada değiştirdik. Böyle bu bölgemizde yaşadığımız bu sıkıntıyı bertaraf ettik” dedi.
Diğer taraftan şehir merkezinde de bir noktada çalışmanın devam ettiğini dile getiren Başkan Eroğlu “Emniyet Müdürlüğümüzün hemen yan tarafındaki alanda da bir başka yağmur suyu hattı çalışmasını başlattık. Oradaki çalışmamızı da Behzat Deresi’ne bağlayarak böylece Sivri Tekke’nin bulunduğu Emniyet Müdürlüğünün, Öğretmenevi’nin olduğu o bölgede biriken yağmur sularını yaptığımız hatla bertaraf etmiş olacağız. Şehrimizde bu bağlamdaki eksiklerimize de gidermiş olacağız” diye konuştu.

TKTB2434 TKTB2450

TOKAT BELEDİYESİ YAĞMUR SUYU HATLARINI TAMAMLIYOR yazısı ilk önce SafaTV – SRT üzerinde ortaya çıktı.

Son dakika tokat haberlerine göz atabilirsiniz.

DİKKAT!  MUSTAFA HİMMETBEYOĞLU TOKAT ANAP’TAN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet