Dolar 32,3400 -0.07%
Euro 34,8790 0.06%
Gram Altın 2.393,27 -0,15%
Çeyrek Altın 4.019,00 0,37%
Yarım Altın 8.038,00 0,37%
Tam Altın 15.834,02 0,07%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
Tokat Belediyesi, Behzat Deresi’nin Kemer Mahallesi Bölgesinde 3 kilometre uzunluğunda bisiklet ve yürüyüş yolu çalışmasını tamamlıyor.

Tokat Belediyesi, Behzat Deresi’nin Kemer Mahallesi Bölgesinde 3 kilometre uzunluğunda bisiklet ve yürüyüş yolu çalışmasını tamamlıyor.

ABONE OL
26 Eylül 2023, 14:27:42

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu çalışma ile ilgili yaptığı açıklamada “Şehrimizin her noktasını güzelleştirmek, hemşerilerimizin yaşam kalitesini artırmak için çalışmalarımızı aralıksız olarak sürdürüyoruz. Behzat Deremizin kenarında Kemer Mahallemizden başlayarak Ruh Sinir Hastalıkları Hastanesine kadar olan bölümde iki yönde toplamda 3 kilometre uzunluğunda bisiklet yolumuzu, yürüyüş yolumuzu güzel bir peyzajın içerisinde bu bölgemize kazandırdık. Şu anda son işlem olan boyama çalışmalarını yapıyoruz. Boyama işleminin de tamamlanmasıyla birlikte burada yaşayan hemşerilerimiz bu güzel alanı hem spor yaparak sağlıklı yaşamak hem de güzel vakit geçirmek için kullanabilecekler. Şehrimizi hemşerilerimiz için güzelleştirmek, bunun yanında sağlıklı ve huzurlu yaşam için yeni alanlar üretmek bizleri mutlu ediyor. Tokat’ımıza ve hemşerilerimize hayırlı olsun” dedi.

foto 1 foto 2

Tokat Belediyesi, Behzat Deresi’nin Kemer Mahallesi Bölgesinde 3 kilometre uzunluğunda bisiklet ve yürüyüş yolu çalışmasını tamamlıyor. yazısı ilk önce SafaTV – SRT üzerinde ortaya çıktı.

Son dakika tokat haberlerine göz atabilirsiniz.

DİKKAT!  Ak Parti Milletvekili Adayları Sahurda Basın Mensuplarıyla Buluştu Beyazıt 4-1 Olacak Görecaksizniz Göreceksiniz Dedi
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet