Dolar 32,5300 0.24%
Euro 34,9806 0.52%
Gram Altın 2.433,15 -0,23%
Çeyrek Altın 4.079,00 -1,04%
Yarım Altın 8.219,00 -1,96%
Tam Altın 16.239,95 -0,29%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, mahalle muhtarı, belediye altyapı ve üstyapı idari kadrosuyla birlikte gerçekleştirdiği mahalle ziyaretleri kapsamında Örtmeliönü Mahallesi’ni ziyaret etti.

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, mahalle muhtarı, belediye altyapı ve üstyapı idari kadrosuyla birlikte gerçekleştirdiği mahalle ziyaretleri kapsamında Örtmeliönü Mahallesi’ni ziyaret etti.

ABONE OL
15 Ağustos 2023, 15:44:37

Tokat’ın mahallelerinde çalışmaları eksiksiz hale getirmek için gayret ettiklerini ifade eden Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu “Mahallemizin eksiklerini, yapılacak çalışmaları yerinde görmek, mahallelerimizdeki komşularımızla, esnaflarımızla mahallelerimizin ihtiyaçlarını konuşmak için ziyaretlerimize devam ediyoruz. Örtmeliönü Mahallemizde de bu kapsamda çalışma arkadaşlarımız ile birlikte ziyaretimizi gerçekleştirdik” dedi.
Tokat’ın her mahallesinin en ücra köşesine kadar hizmetleri ulaştırmanın kendileri için önemli olduğunu dile getiren Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu “Hizmet anlayışımızda önce insan var, insanımız var. Şehrimizin kırk iki mahallesi var. Biz bu ziyaretlerimizde mahallelerimizde kalan birkaç noktada yapabileceğimiz çalışmalara bakıyoruz. Altyapı ve üstyapı da varsa eksiklerimizi gidermeye çalışıyoruz. Çocuklarımızın doyasıya oyun oynayabileceği, hemşerilerimizin evlerinin dışında vakit geçirebilecekleri parklar ve sosyal alanlar üretmek için adım adım geziyor, tespitler yapıyoruz” dedi.
Mahalle ziyaretlerine devam edeceklerini ifade eden Başkan Eroğlu “Bu kapsamda bu güne kadar yaptığımız ziyaretlerde tespit ettiğimiz noktalardaki çalışmalara vakit geçirmeden başladık. Bu şekilde de devam edeceğiz. Altyapı ve üstyapı ekiplerimiz aldığımız notları, hemşerilerimizin taleplerini yerine getirmek için zaman kaybetmeden ilgili noktalardaki çalışmaları yapıyor. Geçtiğimiz dokuz yılda Tokat’ımızın her noktasına cadde cadde, sokak sokak hizmetlerimizi ulaştırmaya gayret ettik. Mahallelerimizi gezerken bu gayretin sonuçlarını görüyoruz” dedi.
Mahallelerin ihtiyaçlarını karşılarken vatandaşların taleplerini ön plana aldıklarını ifade eden Başkan Eroğlu “Şehrimizi imar ederken bunu hemşerilerimizle birlikte yapıyoruz. Onların görüşlerini önemsiyoruz. Ziyaretlerimizde hemşerilerimiz bizleri çok güzel karşılıyorlar. Hemşerilerimizle aramızda gönülle kurulmuş, gayretlerimizle bina olmuş çok güzel bir bağ var. Onların daha konforlu, güvenli yollara sahip oldukları, hem belediye hizmetleri hem de sosyal hizmetlerimiz gibi her anlamda altyapısı tamamlanmış mahalleler üretmek için gecemizi gündüzümüze katarak çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

TKTB3809 TKTB3479 TKTB3507 TKTB3526 TKTB3539 TKTB3549 TKTB3589 TKTB3624 TKTB3649 TKTB3659 TKTB3744 TKTB3752

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, mahalle muhtarı, belediye altyapı ve üstyapı idari kadrosuyla birlikte gerçekleştirdiği mahalle ziyaretleri kapsamında Örtmeliönü Mahallesi’ni ziyaret etti. yazısı ilk önce SafaTV – SRT üzerinde ortaya çıktı.

DİKKAT!  Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu’nun Kadir Gecesi Mesajı

Son dakika tokat haberlerine göz atabilirsiniz.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet