Dolar 32,4756 0.11%
Euro 34,8803 0.37%
Gram Altın 2.431,44 -0,30%
Çeyrek Altın 4.088,00 -0,82%
Yarım Altın 8.201,00 -2,17%
Tam Altın 16.239,95 -0,29%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 85’inci yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 85’inci yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı

ABONE OL
09 Kasım 2023, 15:44:59

Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu yayımladığı mesajında : “Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, aramızdan ayrılışının 85’inci yıl dönümünde saygı ve özlemle anıyoruz. İstiklal Mücadelemizde milletimizin sarsılmaz bağımsızlık iradesine önderlik eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü anmak Cumhuriyetimizin 100’üncü yıl dönümünde daha bir anlam kazanmaktadır. Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılına girerken en büyük eserim diyerek ifade ettiği Cumhuriyeti nice yüzyıllara taşımak, ülkemizin bilimde, sanatta, teknolojide yeni atılımlar yaparak gelişmesini sağlamak, vatanımızın birlik, beraberlik ve bütünlüğünü korumak her birimizin görevidir. Asırlarca kıtalar boyu cihana huzurla, barışla hükmeden milletimizin, devletimizin yeniden doğuşu anlamına gelen, 100 yıl önce bir fidan olarak yeniden serpilirken bugün asırlık bir çınara dönüşen ülkemizin tam bağımsız, muasır medeniyetler seviyesine yükselme hedefleri için gayret etmek en önemli vazifemizdir.
Aramızdan ayrılışının 85’inci yıl dönümünde Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve onun şahsında silah arkadaşlarını, vatanımız uğruna şehit ve gazi olan tüm kahramanlarımızı bir kez daha rahmetle, şükranla anıyorum” dedi.

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 85’inci yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı yazısı ilk önce SafaTV – SRT üzerinde ortaya çıktı.

Son dakika tokat haberlerine göz atabilirsiniz.

DİKKAT!  Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, Çevresel Etkileri İncelemek İçin Meclis Araştırması Talep Ediyor
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet