Dolar 32,2291 0.1%
Euro 35,0328 0.02%
Gram Altın 2.497,13 -0,53%
Çeyrek Altın 4.104,00 -0,56%
Yarım Altın 8.208,00 -0,55%
Tam Altın 16.369,84 0,26%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
Tokat Belediye Başkanı Eroğlu; Mahmutpaşa Mahallesi’ne Yenilikler ve Hizmetleri inceledi

Tokat Belediye Başkanı Eroğlu; Mahmutpaşa Mahallesi’ne Yenilikler ve Hizmetleri inceledi

ABONE OL
08 Ağustos 2023, 16:16:23

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, mahalle muhtarı ve belediye altyapı ve üstyapı ekipleri yetkilileri ile birlikte Tokat’ın mahallelerine yaptığı gezilerde Mahmut Paşa Mahallesi’ni ziyaret etti. 

Mahmutpaşa Mahallesine birçok hizmeti kazandırdıklarını dile getiren Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu “Değerli muhtarımız ve ekip arkadaşlarımızla Mahmutpaşa Mahallemizdeyiz. Mahallelerimizdeki eksiklerimizi bizzat mahallemize giderek yerinde görüyoruz. Mahmutpaşa Mahallemize geçtiğimiz yıllarda çok güzel hizmetler yaptık. Mahalle konağımızı geçtiğimiz yıl açtık. Şu anda mahalle konağımızda özellikle başta hanımefendiler olmak üzere mahalle halkımız ciddi anlamda buradan faydalanıyor. Mahallemizde bir tane park varken iki yeni park daha yaparak mahallemizdeki park sayımızı üçe çıkardık. Mahallemizin en büyük parkı olan Kemal Tuncer parkımızı yeniden sil baştan yaptık. Yeşil alanlarıyla, insanların oturma alanlarıyla yürüyüş yollarıyla çok güzel bir park oldu. Mahallemize bir tane halısaha, bir tane basketbol sahası kazandırdık. Bu alanlar da mahalle halkımızın, özellikle gençlerimizin çok kullandığı bir yer haline geldi. İsmini şehidimizden alan Yakup Akdağ Spor Kompleksimizi yaptık. Biz ilk kez mahalle konakları bünyesinde spor alanları oluşturduk. İlkini Esentepe Mahallemizde yapmıştık. Ondan birkaç ay sonra da burada Yakup Akdağ Spor Kompleksimizi yaptık. Son derece modern bir kompleks oldu” dedi 

WhatsApp Image 2023 08 08 at 16.14.04 1

Başkan Eroğlu, mahalle halkının pazar yeri isteğini gerekli çalışmalar ve görüşmeleri yaparak mahalleye kazandırdıklarını ifade etti. 

Son dokuz buçuk yılda Mahmutpaşa Mahallesi’nde yaklaşık 6 kilometrelik asfalt çalışmasını yaptıklarını ifade eden Başkan Eroğlu, mahallede yaptıkları diğer çalışmalar ile ilgili de bilgilendirmelerde bulundu. Eroğlu “Yağmur suyu hattı anlamında sorunlu olan noktalardaki sorunları çözdük. Yine mahallemizin de içinden geçen Behzat Deremizin rehabilitasyonu mahallemiz için yaptığımız çalışmaların bir başkası oldu. Mahmutpaşa Mahallemizde çok hizmet verdik. Çok işlere imza attık. Halkımız da zaten bunu biliyor. Mahallemizde olan eksikleri geliyoruz, bakıyoruz, yerinde görüyoruz. Bu eksiklerle ilgili de çok kısa süre içerisinde çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz ” diye konuştu.

DİKKAT!  2. AR-GE Proje Pazarı ve Üniversite Tanıtım Günleri kapsamında “Melek Yatırımcı Paneli” gerçekleştirildi

Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu mahalle muhtarı ve mahalle sakinlerinden gelen taleplerle 8,  20 ve 27’nci sokaklarda parke, kaldırım ve bordür yenileme çalışmaları yapılacağını kaydetti. 

Tokat Belediye Başkanı Eroğlu; Mahmutpaşa Mahallesi’ne Yenilikler ve Hizmetleri inceledi yazısı ilk önce SafaTV – SRT üzerinde ortaya çıktı.

Son dakika tokat haberlerine göz atabilirsiniz.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet