Dolar 32,3186 0.17%
Euro 35,0323 0.12%
Gram Altın 2.455,27 0,37%
Çeyrek Altın 4.042,00 0,00%
Yarım Altın 8.086,00 0,04%
Tam Altın 15.965,42 -0,25%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu, Gençlerle Buluştu: Geleceğe Umut Işıldıyor

Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu, Gençlerle Buluştu: Geleceğe Umut Işıldıyor

ABONE OL
20 Ocak 2024, 14:15:13

Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu, gençlerle buluşarak geleceğe umut saçtı. Güçlü mesajlarıyla gençlerin yanında olduklarını vurgulayan Başkan Eroğlu, şehirdeki genç neslin geleceğine destek verdi.

Tokat Belediye Başkanı ve AK Parti Tokat Belediye Başkan Adayı Av. Eyüp Eroğlu, şehrin en kıymetli varlıkları olan çocuklar ve genç kardeşlerimizle bir araya gelerek önemli bir adım attı. Eroğlu, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Tokat İl Temsilciliği’ni ziyaret ederek gençlerle buluştu ve birlikte olduklarına dair güçlü bir mesaj iletti.

Hedef: Gençlerin Yanında Durmak

Başkan Eroğlu, gençlerin yanında olduklarını vurgulayarak, “Siz yeter ki yürüyün gençler, biz hep yanınızdayız. ???? Rabbim başarılarınızı daim etsin. ????” ifadeleriyle gençlerin kararlılığına ve enerjisine olan güvenini dile getirdi. Gençlerle buluşma, şehrin yöneticisinin genç nesle verdiği değeri gözler önüne serdi.

GER6Fz5WAAE9s C scaled
GER6DzcWsAEKzY3 scaled
GER6DF4XoAAIuH9 scaled

Güçlü Mesajlarla Dolu Buluşma

Tokat Belediye Başkanı’nın sosyal medya hesabından paylaşılan bu anlamlı buluşma, şehirdeki gençlerin ve çocukların geleceğe umutla bakmasına vesile oldu. Av. Eyüp Eroğlu’nun gençlikle birlikte olduğu bu anlamlı buluşma, Tokat’ın geleceği için atılan önemli bir adım olarak kayıtlara geçti. Gençlerle yapılan bu samimi buluşma, şehirdeki genç neslin kendilerini ifade etmelerine ve katılımlarına olanak tanıdı.

Geleceğe Umutla Bakış

Başkan Eroğlu’nun gençlerle bir araya gelerek paylaştığı güçlü mesajlar, şehirdeki gençlerin geleceğe umutla bakışını güçlendirdi. Gençler, şehirlerini yöneten isimlerin destekleriyle daha fazla motive olurken, toplumun geleceği için umut ışığıyla dolup taştı.

Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu, Gençlerle Buluştu: Geleceğe Umut Işıldıyor yazısı ilk önce SafaTV – SRT üzerinde ortaya çıktı.

DİKKAT!  ZABITA EKİPLERİ NİKSAR'DA MARKETLERİ DENETLİYOR
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet