Dolar 32,5540 0.29%
Euro 34,9114 0.33%
Gram Altın 2.445,56 0,28%
Çeyrek Altın 4.096,00 -0,63%
Yarım Altın 8.256,00 -1,51%
Tam Altın 16.239,95 -0,29%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
Tokat Ak Parti Yerel Seçimlerde Eyüp Eroğluyla Hazırız Kararlıyız Dedi

Tokat Ak Parti Yerel Seçimlerde Eyüp Eroğluyla Hazırız Kararlıyız Dedi

ABONE OL
07 Ocak 2024, 15:30:07

Haliç kongre merkezinde düzenlenen Ak parti tanıtım toplantısında cumhur başkanı recep tayyip erdoğan büyük şehir belediye başaknaları yanı sıra il belediyelirinide açıklaması esnasında tokat ak parti tokat belediye başkanı adayı şuanda tokat belediye başkanı av.eyiüp eroğlunu açıklayarak tokat’ta eyüp eroğluyla devam edeceklerini açıkladı tokat için hazırız kararlıyız seçim sloganıyla ak parti tokat belediye başkanı adayı av. eyüp eroğlu oldu

3 2

İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen muazzam bir tanıtım toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti’nin büyük bir heyecan ve kararlılıkla yaklaşan yerel seçimlere hazırlandığını duyurdu. Toplantıda, büyük şehir belediye başkanları yanı sıra il belediyelerinin de açıklanacağı önemli bir an geldiğinde, Tokat için bir isim ortaya çıktı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tokat’ın geleceğini şekillendirecek ismi açıklarken, mevcut belediye başkanı Av. Eyüp Eroğlu’nun adını duyurarak Tokatlılara müjde verdi. Erdoğan, “Tokat için hazırız, kararlıyız!” sloganıyla AK Parti’nin Tokat Belediye Başkan adayının Av. Eyüp Eroğlu olduğunu açıkladı.

Tokat Ak Parti seçimlere güçlü bir adayla girecek olmanın heyecanını yaşıyor. Av. Eyüp Eroğlu’nun, şehrin ihtiyaçlarına duyarlı ve vizyoner bir lider olarak Tokat’ı daha da ileri taşıyacak projelerle halkın karşısına çıkması bekleniyor. Erdoğan’ın güvenini kazanan Eroğlu, Tokatlılara daha yaşanabilir, daha güvenli ve daha modern bir şehir vadederken, AK Parti’nin güçlü kadrosuyla birlikte Tokat’ı geleceğe taşıma sözü verdi.

Tokatlılar, seçim sürecinde AK Parti’nin kararlılığı ve liderliği altında, Av. Eyüp Eroğlu ile birlikte şehirlerini daha da güçlendirmeye hazırlandıklarını görülmekte. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın liderliğindeki AK Parti’nin, Tokat için belirlediği bu vizyonlu adayla birlikte şehirde yeni bir dönemin kapılarını araladığı anlaşılıyor.

1 6

Tokat Ak Parti Yerel Seçimlerde Eyüp Eroğluyla Hazırız Kararlıyız Dedi yazısı ilk önce SafaTV – SRT üzerinde ortaya çıktı.

DİKKAT!  Tekne orucu iftarında stadyum doldu taştı
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet