Dolar 32,2959 -0.16%
Euro 34,8232 -0.04%
Gram Altın 2.405,04 0,48%
Çeyrek Altın 4.015,00 0,27%
Yarım Altın 8.031,00 0,29%
Tam Altın 15.855,15 0,21%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
Tokat Ak Parti Milletvekili Adalet Komisyonu Üyesi Av.Mustafa ARSLAN10 Kasım Atatürkü Anma Mesajı

Tokat Ak Parti Milletvekili Adalet Komisyonu Üyesi Av.Mustafa ARSLAN10 Kasım Atatürkü Anma Mesajı

ABONE OL
10 Kasım 2023, 11:48:05

Bugün, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete irtihalinin yıl dönümündeyiz.

Milletimizin kayıtsız şartsız egemenliğini, bağımsızlığını ve özgürlüğünü korumak için büyük fedakârlıklarla kurduğu, ” Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır ” sözüyle, tarihi kahramanlıklar ve zaferlerle dolu aziz milletine, Türkiye Cumhuriyeti’ni armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 85’inci yıldönümünde saygı ile anıyoruz.

Geçtiğimiz hafta millet olarak büyük bir gurur ve sevinçle kutladığımız Cumhuriyetimizin 100. yılında, muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkması için, daima ileri diyerek Gazi Mustafa Kemal’den aldığımız emaneti gelecek nesillere daha güçlü bir Türkiye Cumhuriyeti olarak teslim etmek için hep birlikte çalışıyoruz.
Geçmişte olduğu gibi bugün de “Türkiye Yüzyılı” adını verdiğimiz Türkiye Cumhuriyet’inin ikinci yüzyılında, atalarının geçmişte yaşadığı zorlukların bilinciyle geleceğe daha güçlü ve sağlam adımlarla yön veren, geleceğe umut ve inançla bakan Aziz Türk Milleti dünyanın her yerinde söz sahibi ve her alanda örnek olmaya, zalimin değil mazlumun, güçlünün değil masumun yanında olmaya bugün de devam ediyor.

Güçlü Türkiye yolunda özellikle son 21 yıldır Cumhuriyetimizin değerlerine olan inancımızı yineleyerek, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde yapılan yatırımlar ve devrim niteliğindeki projeleri hayata geçirerek Türkiye Yüzyılı için azim, gayret, tevazu ve samimiyetle hep birlikte inandık, çalıştık ve başardık. Çünkü bizler, Türk Milleti olarak Atatürk’ün aziz hatırası olan Türkiye Cumhuriyeti’ni 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine başarıyla ulaştırmanın en asli vazifemiz olduğuna yürekten inanıyoruz.

Bu vesileyle Kurtuluş Savaşı’nın Başkomutanı, Cumhuriyetimizin kurucusu, Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete irtihalinin 85’inci yıldönümünde bir kez daha saygı ile anıyor, vatan için can veren tüm şehitlerimize, vefat eden gazilerimize Allah’tan rahmet diliyorum.

DİKKAT!  BAŞKAN EROĞLU “BU ZULÜM, İSRAİLİN SONUNUN BAŞLANGICI OLACAKTIR”

Av.Mustafa ARSLAN

AK Parti Tokat Milletvekili  Adalet Komisyonu Üyesi

WhatsApp Image 2023 11 09 at 23.58.58

Tokat Ak Parti Milletvekili Adalet Komisyonu Üyesi Av.Mustafa ARSLAN10 Kasım Atatürkü Anma Mesajı yazısı ilk önce SafaTV – SRT üzerinde ortaya çıktı.

Son dakika tokat haberlerine göz atabilirsiniz.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet