Dolar 32,3110 -0.16%
Euro 34,8560 0%
Gram Altın 2.389,04 -0,32%
Çeyrek Altın 4.016,00 0,30%
Yarım Altın 8.033,00 0,31%
Tam Altın 15.834,02 0,07%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
Süper Vali’nin Oğlu Tokat’ta Belediye Başkanı Oldu

Süper Vali’nin Oğlu Tokat’ta Belediye Başkanı Oldu

ABONE OL
03 Nisan 2024, 11:48:23

Tokat Belediye Başkanlığı Seçimleri: MHP Tarihi Zafer Kazandı

MHP’nin Tarihi Başarısı

Tokat’ta gerçekleştirilen yerel seçimlerde, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) büyük bir zafer elde etti. Kesin olmayan sonuçlara göre, MHP adayı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, Tokat Belediye Başkanlığı için büyük bir başarıya imza attı.

Yücel Bulut’tan Kutlama Mesajı

Tokat Milletvekili Yücel Bulut, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, “MHP olarak tarihimizde ilk kez Tokat Belediye Başkanlığını kazandık” şeklinde ifadeler kullanarak, partililer ve Tokat halkıyla sevinci paylaştı.

Kutlamalar Şehri Sardı

Seçim zaferinin ardından MHP taraftarları, GOP Bulvarı’nda konvoy düzenleyerek kutlamalara başladı. Kutlamalar daha sonra Cumhuriyet Meydanı’nda devam etti ve şehrin dört bir yanına yayıldı. Partililer ve Tokat halkı, bu tarihi zaferi coşkuyla kutladı.

Yücel Bulut’tan Anlamlı Açıklamalar

MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut, seçim sonrası yaptığı konuşmada, “Bu seçim garibanın, yetimin, gözü yaşlı anaların seçimidir. Kazanan Tokat oldu. Omuz omuza verdiğiniz, hep beraber hakkı, hakikati sahibine teslim ettiniz” dedi. Bulut, seçimin sadece MHP’nin değil, gecekondularda ve mağaralarda yaşamak zorunda bırakılan kadınların, işsizlikten muzdarip Tokatlıların zaferi olduğunu vurguladı.

Yazıcıoğlu’ndan Teşekkür Mesajı

MHP Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, kutlama töreninde yaptığı konuşmada, “Değişim başladı. Seçimi barış, mutluluk, umut kazandı. Evet. Bu seçimi adalet kazandı. Seçim sürecinde çok çalıştık, çok çabaladık. Sizinle beraber güzel hizmetler yapacağız. Tokat’ı kucaklayacağız. Kapım sonuna kadar açık, gelin, meramınızı anlatın” şeklinde konuştu.

Tokat Belediye Başkanlığı seçimlerinde MHP tarihi bir zafer kazandı. Parti yetkilileri ve Tokat halkı, kutlamalarla sevinci paylaştı. Mehmet Kemal Yazıcıoğlu’nun başarısı tarihe geçti.

Özel İçerikler Burada: Diğer Yazıları Kaçırmayın

DİKKAT!  Adıyaman Gölbaşı Tren İstasyonunda Yıkım!

Süper Vali’nin Oğlu Tokat’ta Belediye Başkanı Oldu yazısı ilk önce SafaTV – SRT üzerinde ortaya çıktı.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet