Dolar 32,4504 -0.15%
Euro 34,8290 -0.66%
Gram Altın 2.441,87 0,23%
Çeyrek Altın 4.123,00 0,02%
Yarım Altın 8.321,00 -0,74%
Tam Altın 16.317,56 0,19%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
SULUSARAY TERMALDE TESİSİN YÜZDE 70’İ TAMAMLANDI

SULUSARAY TERMALDE TESİSİN YÜZDE 70’İ TAMAMLANDI

ABONE OL
05 Aralık 2019, 11:13:05
Tokat Termal Sulusaray Kaplıcaları Şirket Müdürü Mustafa Altun: “Hemşerilerimizi çalışmalarımızı ve projemizi yerinde görmek için Sulusaray’a düzenlediğimiz ücretsiz turlara katılmaya davet ediyoruz.”

Tokat Termal Sulusaray Kaplıcaları Şirket Müdürü Mustafa Altun, İstanbul Yenikapı’da düzenlenen Tokat Tanıtım Günlerinde Tokat’ın ve Sulusaray’ın değeri olan Sebastapolis antik kenti ve Tokat Termal Sulusaray Kaplıcaları’nı yüz binlerce insanla buluşturmaktan mutlu olduklarını ifade ederek şunları söyledi:

“Tokat Günleri Tokat’ın Türkiye’ye ve Dünya’ya açılması açısından oldukça verimli geçti. Fuar vesilesiyle, her zaman görme fırsatımız olmayan hemşerilerimiz ile bir araya geldik. Dört gün boyunca yaklaşık iki milyon insanın ziyaret ettiği fuarda biz de projemizi tanıtma fırsatı bulduk. Birçok açıdan oldukça verimli geçen bir fuar organizasyonu yaşadık. Emeği geçenlere gönülden teşekkür ederiz. Standımızda dört gün boyunca binlerce misafirle buluştuk. Ziyaretleri ve ilgileri ile bizi mutlu eden başta İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu olmak üzere, Meclis Başkanımıza, Sayın Valimize, milletvekillerimize, belediye başkanlarımıza, kıymetli misafirlerimize, İstanbul’da bizi evimizde hissettiren bütün hemşerilerimize teşekkür ederiz” dedi.

İNŞAATIN YÜZDE 70’İ TAMAMLANDI

Sosyal tesisinin açılışını Haziran 2020’de yapmak üzere programlanan Tokat Termal Sulusaray Kaplıcaları projesinde inşa çalışmalarına dair bilgiler veren Mustafa Altun “Çalışmalarımız belirlenen takvimden hızlı ilerliyor. Hava şartlarının mevsim normallerinin üzerinde olması sebebiyle inşa çalışmaları aralıksız sürüyor. Temmuz ayında temelini attığımız sosyal tesislerde inşaatın yaklaşık yüzde 70’lik kısmını tamamladık. İnşaatımız belirlediğimiz takvimden hızlı ilerliyor. Kaba inşaatını tamamladığımız tesisin hizmete açılacak şekle gelmesi için çalışmaları da başlatmış bulunmaktayız. Devre mülklerimizin ilk etabının inşaatında da önemli oranda ilerleme kaydettik. Gün itibariyle 67 personel, teknik ekip ve iş makineleri ile çalışmamızı aralıksız sürdürüyoruz. Hemşerilerimizi çalışmalarımızı ve projemizi yerinde görmek için Sulusaray’a düzenlediğimiz ücretsiz turlara katılmaya davet ediyoruz. Hava koşullarının inşa çalışmalarına uygun olduğu günleri iyi değerlendiriyoruz. Tesisimizin açılışını vaat ettiğimiz 2020 yılının Haziran ayından önce gerçekleştirmek için gayretle çalışıyoruz. Hemşerilerimize de ilgi ve destekleri için teşekkür ediyoruz.” dedi.

DİKKAT!  Muş Seçim Sonuçları 2023
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet