Dolar 32,5874 0.3%
Euro 35,0502 0.2%
Gram Altın 2.460,38 0,99%
Çeyrek Altın 4.129,00 0,17%
Yarım Altın 8.333,00 -0,60%
Tam Altın 16.400,41 0,69%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
Şık Tasarımlarıyla E.C.A Kombiler Evinizi Isıtıyor

Şık Tasarımlarıyla E.C.A Kombiler Evinizi Isıtıyor

ABONE OL
28 Ocak 2021, 00:11:16

E.C.A. kombiler, teknik özelliklerinin yanı sıra şık tasarımlarıyla ev dekorasyonunda fark yaratıyor. Çeşitli renk alternatifleri ve boyutlarda üretilen ürünler her türlü dekorasyondaki mekana uyum sağlar nitelikte. ECA kombi fiyatları ise ürünün özelliklerine göre değişkenlik gösteriyor. İşte üstün performans göstermesiyle ön plana çıkan E.C.A. kombilerin modelleri ve özellikleri;

Confeo Premix

Kombilerde 24 kW ile 35 kW arasında değişen kapasite seçenekleri mevcuttur. Ürünlerin tasarımında siyah özel tasarımlı cam panel kullanılmış ve boyutları 678x410x288 mm’dir. Ön panel üzerinde cihazın kolay yönetilebilmesini sağlayan dokunmatik LCD cam ekran detayı kullanılıyor. Doğal gaz ve LPG ile kullanmaya uygun özelliklerde üretiliyor. Ürünün uzun süre kullanılabilmesi için çeşitli güvenlik sistemlerine yer veriliyor. Tesisatı ve kombiyi koruma altına alan otomatik By-Pass sistemi ve donmaya karşı koruma güvenliği bu özelliklerden biri. Ayrıca ürünün özellikleri içerisinde hata durumlarında sesli uyarı, çocuk kilidi ve hataları önceden tahmin etme gibi akıllı özellikler bulunuyor.

Proteus Premix

Proteus Ppremix E.C.A kombiler 24 ile 35 kW arasında kapasite seçenekleri ile üretiliyor. Sessiz çalışma özelliği bulunan ürün, A sınıfı enerji kullanımı yapar. Üründe çift eşanjör kullanılmış olup baca tipi hermetiktir. Kombilerin tasarımı beyaz renkli tasarlanıyor ve üzerinde ayar düğmeleri bulunuyor. Premix kombiler, ekonomik ve konfor modunda farklı değerlerde çalıştırılıyor. Ayrıca 16 farklı emniyet sistemi ile koruma sağlıyor. Yoğuşmalı kombi türlerinden biri olması sebebiyle kombi %107,5 verim oranına sahip.

Calora Premix

24 kW kapasite seçeneğine sahip ürün A sınıfı enerji kullanıyor. Minimal boyutlarda tasarımının yapılmış olması sebebiyle dar mekanlarda alandan tasarruf sağlıyor. Brülör tasarımı yapılan ürün homojen yanma özelliğine sahip. Feed Forward sistemi kullanılan üründe sabit sıcaklıkta kullanım suyu elde etme imkanı bulunuyor.

DİKKAT!  Emniyet Müdürü Göksel Toplaoğlu 600 Evler Mahalle sakinleriyle bir araya geldi

Citius Premix

Ürün dar mekanlara uyum sağlaması amacıyla ufak boyutlarda tasarlanıyor. Çalışma özelliği olarak ECO ve konfor modu bulunuyor. 24 kW kapasiteye sahip ürün, çift eşanjörlüdür. Yakıt tipi ise doğal gaz olan kombi, ayrıca güneş enerjisi sistemine de uygun modellerden biri.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet