Dolar 32,1669 -0.25%
Euro 34,7209 -0.31%
Gram Altın 2.446,75 0,59%
Çeyrek Altın 4.061,00 0,54%
Yarım Altın 8.122,00 0,54%
Tam Altın 16.107,78 1,82%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
Senegalli heyet vatandaşlarının Tokat’ta eğitim görmesinden memnun

Senegalli heyet vatandaşlarının Tokat’ta eğitim görmesinden memnun

ABONE OL
11 Nisan 2023, 17:40:29

Senegal Heyeti tarafından desteklenen vatandaşlar, Tokat’ta eğitimlerine devam ederken memnuniyetlerini dile getiriyor. Ülkelerine döndüklerinde üstlendikleri görevleri daha iyi yerine getirebilmek adına aldıkları eğitimlerden son derece memnun olduklarını belirten Senegalli öğrenciler, Tokat’ın kendilerine ev sahipliği yapmasından büyük mutluluk duyuyor. Tokat’ın tarihi ve kültürel zenginliklerinin yanı sıra nitelikli eğitim kurumları ile de dikkat çekmesi, Senegalli öğrencilerin tercih sebebi haline gelmiştir.

Senegalli Heyet Eğitim Gören Öğrencilerin Memnuniyetini Dile Getirdi

Bir Senegal Ankara Büyükelçiliği heyeti, Senegal’de yapılacak seçimlerde oy kullanacak Senegalli öğrencilere kimlik dağıtımı için Tokat’ta bulundu. Büyükelçilik heyeti, Tokat’taki öğrencilerin rahat bir ortamda eğitim görmesinden duydukları memnuniyeti Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Yılmaz’a ifade etmek üzere ziyarete geldi.

Tokat’ta Eğitim Gören Senegalli Öğrencilerin Konforlu Ortamı

Senegal Ankara Büyükelçiliği heyeti, Tokat’a geldiklerinde öncelikle Senegal’de yapılacak seçimlerde oy kullanacak Senegalli öğrencilerin kimlik dağıtımı işlemlerini tamamladı. Ardından, Senegal vatandaşı olan öğrencilerin eğitim gördüğü Tokat’taki Gaziosmanpaşa Üniversitesi’ni ziyaret ettiler. Heyet, öğrencilerin konforlu bir ortamda eğitim görmesinden dolayı büyük bir memnuniyet duyduklarını dile getirdi.

Rektör Yılmaz ise ziyaret sırasında heyetle karşılıklı fikir alışverişinde bulundu ve misafirperverliği için teşekkür etti. Yakın zamanda Senegal Ankara Büyükelçiliği heyeti, Tokat’ta bulunacak ve Senegalli öğrencilere yönelik çeşitli faaliyetler düzenleyecek.

Bu makale, Senegal Ankara Büyükelçiliği heyeti tarafından yapılan ziyaret sırasında Tokat’taki Gaziosmanpaşa Üniversitesi’nde eğitim gören öğrencilerin konforlu ortamından bahsediyor. Heyet, öğrencilerin memnuniyetini dile getirdi ve Rektör Yılmaz ile fikir alışverişinde bulundu.

Hürsöz

DİKKAT!  Zaferin Yolu- Ruhundaki Ateş Belgeseli izleyici ile buluşuyor
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet