Dolar 32,2227 -0.16%
Euro 35,1084 0.3%
Gram Altın 2.471,44 1,03%
Çeyrek Altın 4.082,00 0,99%
Yarım Altın 8.163,00 0,99%
Tam Altın 16.048,17 0,52%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
ŞEHİT KAYMAKAM MUHAMMET FATİH SAFİTÜRK ANISINA FİDAN DİKİLDİ

ŞEHİT KAYMAKAM MUHAMMET FATİH SAFİTÜRK ANISINA FİDAN DİKİLDİ

ABONE OL
20 Şubat 2019, 05:10:46

Tokat’ın Pazar İlçesinde bulunan Şehit Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk anısına oluşturulan Hatıra Ormanında kuruyan ağaçların yerine, yeniden çınar ağaçları dikimi yapıldı.

            Pazar İlçe Orman İşletme Şefliğinin organizesinde, programa Pazar Kaymakam V. Ömer Saygılı, İlçe Emniyet Amiri Metin Kaya, İlçe Orman İşletme Şef V. İlfan Ertekin, Pazar İmam hatip Orta Okulu Öğretmenleri ve öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşti.

            Pazar Kaymakam V. Ömer Saygılı, yaptığı konuşmada, “Türkiye Cumhuriyeti Devleti, her kim tarafından saldırılara maruz bırakılsa bırakılsın, sonsuza kadar, her zaman dimdik ayakta kalmaya devam edecektir. Bu topraklara yapılan saldırılar, hainlikler her seferinde milletimizin birliği ve dirliği sayesinde bertaraf edilmiştir. Türkiye Cumhuriyeti her seferinde daha da güçlenerek yoluna devam etmiştir. Bu topraklarımız, şehitlerimizin asil kanlarıyla sulandığı için kutsaldır. Türkiye        Cumhuriyetimizin kurucusu büyük önder Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, silah arkadaşlarını, gazilerimizi, tüm aziz şehitlerimizi, bu vesileyle rahmetle, minnetle anıyorum. Birliğimiz, dirliğimiz daim olsun, yarınlarımız aydınlık olsun” diyerek duygularını ifade etti.

DİKKAT!  Tokat’ta Narkotik Operasyon: Bonzai Ticaretine Büyük Darbe!
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet