Dolar 32,3400 -0.07%
Euro 34,8790 0.06%
Gram Altın 2.393,27 -0,15%
Çeyrek Altın 4.019,00 0,37%
Yarım Altın 8.038,00 0,37%
Tam Altın 15.834,02 0,07%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
SANAYİ SİTESİ ÜSTYAPI VE ALTYAPI İNŞAATLARI PROJE SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

SANAYİ SİTESİ ÜSTYAPI VE ALTYAPI İNŞAATLARI PROJE SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

ABONE OL
04 Ağustos 2020, 10:14:47

SS. Tokat Yeşil Küçük Sanayi Sitesi Üstyapı ve Altyapı İnşaatlarına Ait Proje ve Keşif Hazırlama İşi Sözleşmesi imzalandı.

Küçük Sanayi Sitesi Toplantı Salonunda düzenlenen imza programına Vali Dr. Ozan Balcı, Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Altan Çelik ile kooperatif üyeleri katıldı.

Vali Dr. Ozan Balcı, “Sanayide Milli Atılım” sloganıyla şehirlerdeki sanayi sitelerinin dönüştürülmesine yönelik 11 ilde sanayi sitelerini şehir dışına taşıyarak modern altyapıya kavuşturulması, yerli, yenilikçi ve yeşil üretime geçilmesi amacıyla yürütülen çalışmalar kapsamında Tokat-Turhal Karayolu üzerindeki 540 dönümlük arazide yapılacak olan yeni nesil sanayi sitesinin Tokat’taki sanayi sitesi esnafına ve tüm Tokatlı vatandaşlara faydalı olacağını söyledi.

Yeni sanayi sitesinin sanayi sitesi esnafına ve hizmet verecekleri Tokatlı  vatandaşlara hayırlı uğurlu olmasını dileyen Vali Dr. Ozan Balcı, “İnşallah en kısa zamanda da sitemizin temelleri atılacak.” dedi.

Vali Dr. Ozan Balcı, çalışmalarda emeği geçen başta Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Altan Çelik ve Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu olmak üzere sanayi sitesi yönetimine, sivil toplum kuruluşlarına, siyasi parti temsilcilerine ve herkese teşekkür etti.

sanayi sitesi
DİKKAT!  UNESCO KULÜBÜ KIZ ÇOCUKLARI İÇİN KÖY OKULUNDA
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet