Dolar 32,4827 -0.07%
Euro 34,8607 -0.47%
Gram Altın 2.440,73 0,18%
Çeyrek Altın 4.125,00 0,07%
Yarım Altın 8.325,00 -0,69%
Tam Altın 16.317,56 0,19%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
Önder Ajans

Önder Ajans

ABONE OL
03 Şubat 2020, 09:57:10

Önder Ajans ile Reklam hizmetleri, matbaa hizmetleri ve web site hizmetleri ihtiyaçlarınızı kolaylıkla karşılayabilirsiniz. Böylelikle tek bir firma ile çalışarak tüm dijital pazarlama işlerinizi halledebilirsiniz.

Kurulduğumuz günden bugüne Önder Ajans ekibi olarak, müşterilerimizi modern ve yenilikçi fikirlerimiz ile farklı kanalları kullanarak dijital dünya ile tanıştırıyoruz. Dijital dünyada WebSitesi GeliştirmeSosyal Medya YönetimiReklam Planlamaİçerik ve VideoOluşturmaMobil Uygulamalar Geliştirme, Entegre Kampanya Yönetimi gibi konularda hizmet veriyor, yeri geldiğinde birbiri ile entegre şekilde kullanarak müşterilerimiz ile bağ kuruyoruz.

ÖNDER AJANS KURUMSAL KİMLİK HİZMETİ

Sizin için firmanızın ve ajansınızın kurumsal kimliğini yeniden hazırlayabilir veya sıfırdan size özgün tasarımlar çıkartabiliriz. Bu işlem için onderajans.com.tr adresine girip iletişim kısmından bilgilerinizi gönderebilirsiniz.

Önder Ajans logosu

Önder Ajans logosu

ÖNDER AJANS WEB TASARIM HİZMETİ

Web tasarım, benzersiz, seçkin, amaca uygun, güncel web tasarım trendlerine uygun işler yapmaktadır. Bu prensip, Önder Ajans’ın kültürünün temelidir. Grafik tasarım ile animasyonlu görsellerin ahenkli uyumunu sağlayan, içerik ile de verilmek istenen mesajın ve bilgilerin estetik ve teknik mükemmelliğini sağlayan işler çıkarmaktadır.

ÖNDER AJANS MATBAA HİZMETLERİ

Matbaa Hizmetleri ; Ürünlerinizin tanıtım ve pazarlamasında tüm Matbaa işlerinizin tasarım ve uygulamasını yaparak, fotoğraf çekimleri, renk ayrımı, grafikten baskılı hale dönüşünceye kadar kullanılan tüm basılı dökümanları hazırlayarak siz müşterilerimizin kullanıma, üstün kalite baskısı ile sunuyoruz.

Matbaa Hizmetleri için; Kartvizit, Broşür, Afişler, Antetli, Zarflar, Magnet, Dosyalar, Etiketler, İnsertleri kolaylıkla bastırabilirsiniz. Tasarımları ister siz gönderin isterseniz size özgün tasarımlar hazırlayarak basıma gönderilir.

Dijital Pazarlama Nedir?

Dijital pazarlama, bir firmanın veya markanın dijital ortamdaki pazarlama sürecine verilen addır. Günümüzün en yeni ve en geliştirilmeye müsait olan pazarlama yöntemidir. Dijital Pazarlama. Radyo, televizyon, gazete ve fiziksel panoların aksine daha interaktif yöntemleri kullanarak tüketici ile iletişim halinde olan dijital pazarlama yöntemleri gün geçtikçe yenilikçi yaklaşımlarla güncellenmektedir.

Dijital pazarlama; yazılı basın, radyo, televizyon ve billboardlar gibi geleneksel pazarlama kanallarından uzak yöntemlerle, yani internet ortamında mobil ve diğer interaktif kanalları kullanır. Aynı zamanda interaktif pazarlama,  online pazarlama, e-marketing ve web pazarlama diye de çeşitli isimlerle de anılır. Dijital pazarlama her zaman kitlenize doğru yerde ve doğru zamanda bağlantı kurmak için vardır; yani internette.

Kaynak : netvent

Reklam Matbaa Web Tasarım Hizmetleri

Reklam Matbaa hizmetleri & Web Tasarım Hizmetleri için sizin ihtiyacınıza uygun en doğru tasarım ve şablonları kullanıyoruz.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet