Dolar 32,5038 0.08%
Euro 34,7826 -0.12%
Gram Altın 2.496,86 0,50%
Çeyrek Altın 4.346,00 0,18%
Yarım Altın 8.852,00 -0,38%
Tam Altın 17.058,76 0,22%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
YİĞİDOLAR TOKAT’TA KARİYER GÜNÜNDEYDİ

YİĞİDOLAR TOKAT’TA KARİYER GÜNÜNDEYDİ

ABONE OL
29 Kasım 2019, 09:43:45
Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi (KARMER) tarafından Kariyer Söyleşi programına Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ve Kaptan Ziya Erdal katıldı.

Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonu’nda Moderatörlüğünü Prof. Dr. Kubilay Özyer’in yaptığı Kariyer Söyleşi programı İstiklâl Marşı ve Saygı duruşuyla başladı. Açılış konuşmasını Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi (KARMER) Müdürü Doç. Dr. Doğan Bozdoğan yaptı.

DOÇ. DR. DOĞAN BOZDOĞAN:

“KARİYER MERKEZİ OLARAK

BU TARZ ORGANİZASYONLARI

MÜMKÜN OLDUĞU KADAR

FAZLA YAPMAYA ÇALIŞACAĞIZ”

Müdür Bozdoğan, “Rıza Çalımbay gibi değerli teknik direktörü burada ağırlamak üniversitemiz için çok gurur verici. Yaşımız yetiyor. 10 yaşında iken hocamızın yaptığı ortaları hatırlıyorum. Onun dışında fazla bir şey hatırlamıyorum. Bugün çok güzel iş yaptığımızı anladım. Çünkü çok güzel tema var burada. Bundan sonraki süreçte de kariyer merkezi olarak bu tarz organizasyonları mümkün olduğu kadar fazla yapmaya çalışacağız.” dedi.

KAPTAN ZİYA ERDAL:

“ŞAMPİYONLUK YARIŞI İÇERİSİNDE,

SONUNA KADAR OLMAK İSTİYORUZ”

Süper Ligde zor bir işi başardıklarını ifade eden Sivasspor Kaptanı Ziya Erdal, “tabi bundan sonrası daha da zor. Rakiplerimiz Sivasspor maçına daha iyi hazırlanacaklar. Takım olarak bu yarışın içinde olmak istiyoruz. Şuanda şampiyonluk sözleri çok erken. Ligde güzel bir yerdeyiz ve güzel devam etmek istiyoruz. Bu yarışın içerisinde olup, ligi en iyi yerde bitirmek istiyoruz. Bunun içinde şampiyonluk da var tabi ki. Şimdi beklenti büyük olduğu zaman insan ister istemez etkileniyor. Örneğin Galatasaray’ı, Beşiktaş’ı ve Fenerbahçe’si bunlar büyük camialardır. Onlar her sezon başı şampiyonluk parolası ile çıkarlar. Alınan kötü sonuçlar karşısında taraftarlarınca başarısız ilan ediliyor. Şuanda lideriz, Sivaslıların bir beklentisi oluyor. Sivasspor şampiyon demek erken. Bunu devam ettirmek istiyoruz. Takım olarak bunu yapabilir miyiz, evet yapabiliriz. Çünkü çok iyi ortam var, iyi bir takımımız var. İsteyerek oynuyoruz, coşkuyla oynuyoruz. Şampiyon olmamak için hiçbir sebep yok. Şampiyonluk yarışı içerisinde, sonuna kadar olmak istiyoruz.” dedi.

DİKKAT!  EĞİTİM-İŞ'TEN LAİKLİK AÇIKLAMASI

RIZA ÇALIMBAY:

“ŞU ANDA GÖSTERDİĞİMİZ PERFORMANSIN

EN AZ İKİ KATINA DAHA ÇIKMAMIZ GEREKİYOR”

Sivasspor’un, Süper Ligde Lider olduğunu dikkat çeken Teknik Direktör Rıza Çalımbay, “şu anda ligde şampiyon adayız ya da Şampiyon favorisi demek doğru değil. Çünkü en son kazandığımız maç kolay olmadı. Deplasmanda 4-1 yenip geliyorsunuz ama bu yetmiyor. Gerçekten yetmiyor, geniş bir kadroya sahip olmanız gerekiyor.  Lig çok uzun bir maraton, ikinci yarı bambaşka bir lig olacak. Büyük takımların bazıları Avrupa Kupalarından elendikten sonra lige sarılacaklardır. Onun için kıran kırana bir lig geçecek. Diğer takımlar ikinci yarı muhakkak farklı farklı transferler yapacaklar. Bizler yapacağız ama ne olursa olsun yabancısı yerlisi fark etmiyor bunları sahada yansıttığınız zaman güzel şeyler çıkıyor. Dediğim gibi kolay değil çok çalışmak lazım. Şu anda gösterdiğimiz performansın en az iki katına daha çıkmamız gerekiyor.” dedi.

“SİVASSPOR GÜZEL BİR İVME YAKALADI,

KOLAY KOLAY BIRAKMAK İSTEMİYORUZ”

“Buradaki en önemli etkenlerden bir tanesi taraftar. Bizim için taraftar çok önemli. Bizim tribünleri doldurmamız gerekiyor. Çok büyük başarı yakalamak istiyorsak taraftar çok önemli. Çünkü benim kendi düşüncem, taraftar bana göre 12. Adam değildir, 1. adamdır. Taraftar coşkulu olursa biz ona göre oynuyoruz. Bu hafta biz Kayseri’de maç oynadık. Herkesin gözünde Sivas lider, Kayseri sonuncu dendi. Sivas kesin yener gözüyle baktılar. Ama o, öyle olmuyor. Kayseri’de bulunduğu yerden çıkmak için can verdiler. Çok kritik bir maçtı. Bizim futbolcularımız ısınırken aralarında konuşuyorlar. Ben de kulak misafiri oldum. Sivas seyircisi gelmiş, her yeri doldurmuşlar. Biz onlar için oynayalım, onlarla beraberiz diyorlar. Taraftarların Sivas’a gelmesi çok güzel bir durum. Futbolcuları coşturuyorlar. Bu maçı alacağımızı rakibe ve oyunculara hissettirin. Onun için taraftar çok önemli. 3 büyükler şampiyon olurken en büyük gücü taraftarlarından alıyorlar. Taraftar ve takım bir bütün, birlik ve beraberlik olduğu zaman başarı zaten geliyor. Sivasspor güzel bir ivme yakaladı, kolay kolay bırakmak istemiyoruz. Ligi en iyi yerde bitirmek.” diyerek sözlerini tamamladı.

DİKKAT!  Yeni Güzellerden Seksin Modern Ataköy Escort Buluşmaları

Konuşmaların ardından Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsa Gökçe, Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Kaptan Ziya Erdal ve moderatör Prof. Dr. Kubilay Özyer’e hediye takdim etti.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet