Dolar 32,2053 -0.22%
Euro 35,1156 -0.22%
Gram Altın 2.498,74 1,32%
Çeyrek Altın 4.112,00 1,11%
Yarım Altın 8.224,00 1,12%
Tam Altın 16.270,99 0,99%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
MHP, TÜM BELEDİYELERE TALİP

MHP, TÜM BELEDİYELERE TALİP

ABONE OL
23 Mart 2018, 07:10:26

MHP il Başkanı Onur Çalışkan Reşadiye’de açıklamalarda bulundu. 

MHP İl Başkanı Onur Çalışkan Reşadiye’de katılmış olduğu bir etkinlikle 2019 yılında yapılacak yerel seçimlere değindi, MHP’nin tüm belediyelere talip olduğunu vurguladı.

            MHP İl Başkanı Onur Çalışkan’ın açıklamaları şöyle oldu:

            “Tokat MHP İl Teşkilatı olarak Tokat’taki tüm belediyeleri Allah’ın izniyle almaya talibiz. Ve görünen o ki en güçlü siyasi parti bu noktada MHP’dir.

MHP olarak 1 Kasım’dan sonra fiili olarak seçim startını vermiş bir siyasi partiyiz. Ancak 18 Mart 2018’de yapılan kongremizden sonra da artık bütün teşkilatlar olarak Tokat’taki tüm belediyeleri Allah nasip kısmet ederse almaya talibiz. Görünen o ki en güçlü siyasi parti bu noktada MHP’dir. Cumhurbaşkanlığı hususunda teşkilatlarımızın bir Cumhur ittifakı var, ben bugünkü tabirle ifade ediyorum ancak yarın bir gün her hangi bir gelişme olduğu takdirde sayın Genel Başkanımızın ortaya koyacağı bütün siyasi politikalarında Tokat İl Teşkilat olarak son derece arkasında ve yanında olacağız. Bu noktada çalışan, başarılı olan teşkilatlarımızın desteğini alıp vatandaşa hizmet eden belediyecilik anlayışımızda hep birlikte ortaya koyacağız. Başarıdan yana hiç birinde şüphemiz yok. Allah nasip kısmet ederse Tokat’ı gerek merkezde, gerek ilçelerinde, gerekse beldelerin tamamı olmak üzere çok büyük bir başarıya imza atacağız diye ifade etmek istiyorum.

Tokat merkez, ilçeleri, belde belediye başkan adaylarının açıklanması için her hangi bir süreç başlamadı. Bir şeyler ifade etmek zamansız diye düşünüyorum. Netice itibariyle bu takdir Genel Merkezimize aittir. Biz Tokat İl Teşkilatı olarak bütün vatandaşlarımıza çağrı yapmak istiyoruz. Vatandaşlarımızın MHP’den aday adayı olmaları bizler için gururdur, şereftir, onurdur. Bu noktada her vatandaşımıza MHP’nin bütün teşkilatlarına aday adaylığı kapısı açıktır. Değerlendirmeler yapıldıktan sonra Gerek Genel Merkezimiz ve gerekse teşkilatlarımız olsun kamuoyuna zaten seçimlerden önce gerekli tarihlerde paylaşımlar yapılacaktır.

DİKKAT!  DİJİTAL TÜRKİYE’NİN KAPISI ‘e-DEVLET’ 15 YAŞINDA

Ben herkese saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Cenab-ı Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Aynı zamanda mübarek uç ayların başlangıcı, yaklaşan Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allahtan temenni ediyorum.”

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet