Dolar 32,2053 -0.22%
Euro 35,1156 -0.22%
Gram Altın 2.498,74 1,32%
Çeyrek Altın 4.112,00 1,11%
Yarım Altın 8.224,00 1,12%
Tam Altın 16.270,99 0,99%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
MHP TOKAT’TA GÖNÜLLERE DOKUNUYOR

MHP TOKAT’TA GÖNÜLLERE DOKUNUYOR

ABONE OL
19 Nisan 2023, 15:14:16

MHP, Tokat’ta gerçekleştirdiği çalışmalarıyla bölge halkının gönlünde taht kuruyor. Parti, vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak için yoğun bir şekilde çalışıyor ve toplumun her kesimine dokunuyor. Tokat’ta MHP’nin gösterdiği çaba ve özveri, bölgedeki saygınlığını arttırıyor ve halkın takdirini kazanıyor. Partinin faaliyetleri, insanların hayatına anlamlı bir dokunuş yapıyor ve bölgenin sosyal ve ekonomik kalkınmasına katkı sağlıyor. Tokatlılar için MHP, umut dolu bir geleceğin müjdecisi olarak ön plana çıkıyor.

Yücel Bulut: Anadolu Müslümanların Kutup Yıldızı

Programlarda konuşan MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut, Anadolu’nun Müslümanların kutup yıldızı ve mazlum milletlerin sığındığı bir liman olduğunu söyledi.

1681904763

Seçimlerin Önemi

14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerin önemine değinen MHP’li Yücel Bulut, “Bu seçim sıradan bir seçim değildir. Türkiye büyük bir hesaplaşma ile karşı karşıya bulunuyor. Bu sadece bir seçim değil, aynı zamanda bin yıldır bu topraklarda yaşayan evladı olmakla iftihar ettiğimiz bu aziz milletin varlık yokluk mücadelesidir. Dolayısıyla burada sizlere şunu özetlemek istiyorum. Bu ülkede Türk milletinin birliğinin ve beraberliğinin sembolü olan Cumhurbaşkanlığı Recep Tayyip Erdoğan’ı iktidardan alaşağı etmek istiyorlar.

1681904776

Bölünme Tehlikesi

Onun yerine bu devletin sevk ve idaresini, bu devletin anahtarını PKK ile beraber milletvekili listesi hazırlayanlara vermek istiyorlar. Selahattin Demirtaş ile kahvaltı yapmak için sabırsızlanıyorlar. Ülkemizi bölmek istiyorlar. Bu şer ittifaka müsaade etmeyeceğiz” dedi.

1681904850

Vatan Nöbeti Tutacağız

Türkiye’nin kuşatılmak istediğini örneklerle anlatan MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut, “14 Mayıs’a kadar vatan nöbeti tutacağız. Gece gündüz çalışacağız. Çalmadık kapı bırakmayacağız. Bizi yalnız bırakmayan bizi sahipsiz bırakmayan Cumhurbaşkanımızı gelin hep birlikte en yüksek oy oranı ile tekrar seçelim. Dünyaya meydan okuyalım. Terör örgütlerine gereken cevabı verelim. Türkiye ve Cumhurbaşkanına yapılan kuşatmada yalnız bırakmayan Devlet Bahçeli’yi ve onun partisi Milliyetçi Hareket Partisini de sahipsiz bırakmayalım.  MHP bu ülkenin çimentosudur. Sandığa gideceğiz bir oy Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a bir oy da Milliyetçi Hareket Partisine vereceğiz” diyerek konuşmasını tamamladı.

1681904858

İlgi Çeken Programlar

Kızkayası ve Arabören köylerindeki programlara vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Programlar gece geç saatlere kadar devam etti.

DİKKAT!  TOKAT’IN YÜKSEK KESİMLERİNDE NİSAN AYINDA KAR YAĞIŞI DEVAM EDİYOR

Hürsöz

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet