Dolar 32,2053 -0.22%
Euro 35,1156 -0.22%
Gram Altın 2.498,74 1,32%
Çeyrek Altın 4.112,00 1,11%
Yarım Altın 8.224,00 1,12%
Tam Altın 16.270,99 0,99%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
MHP TOKAT MİLLETVEKİLİ ADAYI AYHAN ÖZÇELİK NE DEDİ?

MHP TOKAT MİLLETVEKİLİ ADAYI AYHAN ÖZÇELİK NE DEDİ?

ABONE OL
11 Nisan 2023, 03:14:33

MHP’nin Tokat milletvekili adayı Ayhan Özçelik seçimler öncesinde yaptığı açıklamalarda, Tokat’ın ekonomik ve sosyal kalkınması için projelerinin olduğunu belirtti. Özellikle tarım, hayvancılık ve turizm sektörlerine öncelik verileceğini söyleyen Özçelik, halkın sorunlarını dinleyerek çözüm odaklı çalışacaklarını vurguladı. Ayrıca sağlık hizmetlerinin iyileştirilmesi ve gençlerin istihdam edilmesi konularına da değinen Özçelik, Tokat’ın geleceği için mücadele edeceklerinin altını çizdi.

AYHAN ÖZÇELİK’IN 28. DÖNEM MİLLETVEKİLLİĞİ ADAYLIĞI

Adaylığın Açıklanması

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan 28. dönem Milletvekilliği seçimlerinde, Tokat’tan Milletvekilliği adaylığı uygun görülen Ayhan Özçelik, liderleri Devlet Bahçeli’ye sonsuz şükranlarını sunmuştur.

Destekler ve Teşekkürler

Adaylık sürecinde kendisine destek olan tüm dostlarına ve dava arkadaşlarına teşekkür eden Ayhan Özçelik, Türkiye’nin her şeyden önce devleti ve milletiyle bütünlüğünün önemine dikkat çekmiştir.

Seçim Zaferi İçin Dua

Rabbimizden, bu tarihi seçimde Türkiye’nin birlik ve beraberliği için seçim zaferinin kendilerine nasip olmasını dileyen Ayhan Özçelik, tüm Türkiye’nin birlik içinde hareket etmesi gerektiğine vurgu yapmıştır.

TOKAT’TAN MİLLETVEKİLLİĞİ ADAYI: AYHAN ÖZÇELİK

Ayhan Özçelik’in Adaylık Süreci

28. dönem Milletvekilliği seçimleri öncesinde Tokat’tan adaylık uygun görülen Ayhan Özçelik, liderleri Devlet Bahçeli’ye şükranlarını sunarak seçim sürecine resmen başlamıştır.

Türkiye’nin Birliği ve Beraberliği

Süreç boyunca dostları ve dava arkadaşlarından destek alan Ayhan Özçelik, Türkiye’nin birliği ve beraberliğinin önemine sık sık vurgu yapmaktadır. Rabbimizden seçim zaferinin kendilerine nasip olmasını dileyen Özçelik, tüm Türkiye’nin birlik halinde hareket etmesi gerektiğini belirtmiştir.

Hürsöz

DİKKAT!  ŞAMPİYON ERBAA GENÇLİKSPOR 
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet