Dolar 32,3842 0.06%
Euro 34,8067 -0.03%
Gram Altın 2.396,21 -0,03%
Çeyrek Altın 4.003,00 -0,02%
Yarım Altın 8.005,00 -0,04%
Tam Altın 15.822,70 -0,22%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
MHP İFTAR YEMEĞİ VE ADAY TANITIM PROGRAMI DÜZENLEDİ

MHP İFTAR YEMEĞİ VE ADAY TANITIM PROGRAMI DÜZENLEDİ

ABONE OL
11 Nisan 2023, 22:46:21

MHP, iftar yemeği ve aday tanıtım programı düzenledi. Bu özel etkinlik, MHP’nin seçim kampanyası kapsamında yapıldı ve geniş bir katılım ile gerçekleştirildi. MHP’nin adayları, bu programda tanıtıldı ve MHP’nin seçim hedefleri ile ilgili bilgi verildi. Tüm katılımcılara iftar yemeği ikram edildi ve bu güzel program, hepimiz için unutulmaz bir deneyim oldu. MHP’nin, seçim kampanyası süresince birçok benzer program düzenleyeceği ve adaylarını tanıtmaya devam edeceği de belirtildi.

MHP Tokat Teşkilatının Şehrazat Restaurant’ta verdiği iftar yemeği

MHP Tokat Teşkilatı, parti üyelerine ve basın mensuplarına iftar yemeği verdi. Düzenlenen iftar programına MHP Tokat Milletvekili adayları Yücel Bulut, Recep Bozdemir, Ayhan Özçelik, Ayla Bedirhan Çelik ve Ufuk Değerliyurt’un yanı sıra MHP Tokat İl Başkanı Mustafa İpek, MHP Tokat Merkez İlçe Başkanı Murat Yücel ile İlçe Başkanları ve Parti Yönetim Kurulu üyeleri ve partililer katıldı.

Konuşma Yapanlar

Mustafa İpek

İlk olarak konuşma yapan MHP İl Başkanı Mustafa İpek, Türk ve Türkiye sevdaları kınından çıkmış keskin bir kılıç gibi parladığını belirtti. 14 Mayıs’ın yeni bir milat olacağına inandığını ifade eden İpek, Cumhur İttifakı’nın millet aklı, güven ve huzurun teminatı olduğunu vurguladı.

Ufuk Değerliyurt

5’inci sıra Milletvekili Adayı Ufuk Değerliyurt, çalışmalarının her şekilde ve şartta devam edeceğini ve Tokat’ta iki vekil olacağına inandığını dile getirdi.

Ayla Bedirhan Çelik

4’üncü sıra Milletvekili Adayı Ayla Bedirhan Çelik, Ülkücü Milliyetçi Hareket’in zamanının geldiğini söyledi. Türkiye’nin siyasetinde Ülkücü Milliyetçi Hareket’in güçlenmesi gerektiğini vurg

Hürsöz

DİKKAT!  Bakan Yerlikaya Açıkladı ;Tokat Niksar Günabakan Köyü İçin 1 Milyon 188 Bin TL. Tokat Valiliğine Gönderildi
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet