Dolar 32,4504 -0.15%
Euro 34,8290 -0.66%
Gram Altın 2.441,87 0,23%
Çeyrek Altın 4.123,00 0,02%
Yarım Altın 8.321,00 -0,74%
Tam Altın 16.317,56 0,19%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
MEHMETÇİĞE ANNE ZIRHLI KORUMA

MEHMETÇİĞE ANNE ZIRHLI KORUMA

ABONE OL
07 Şubat 2019, 05:38:34

Tokatlı hanımların Mehmetçik için ördüğü atkı ve bere ve boyunluklar sınır karakolunda.

            Tokat Belediyesi'nce şehrin farklı noktalarında hizmete açılan Hanımeli Kültür ve Sanat Merkezlerinde anneler yaklaşık bir ay önce Doğu Anadolu Bölgesi'nde görev yapan askerler için seferber olarak atkı, bere ve boyunluklar örmüştü.

            Sınırda görev yapan Mehmetçiğe Hanımeli Kültür ve Sanat Merkezlerinde 15 Kadın tarafından 1 haftada örülen atkı, bere ve boyunluklar Onbeşliler’in mendilleri ve mektuplarıyla birlikte Tokat Belediyesi tarafından karakola ulaştırıldı.

            Gülbaharhatun Hanımeli Kültür ve Sanat Merkezi’ni ziyareti sırasında Ağrı’da görev yapan Mehmet Akif Sert ile telefon görüşmesi yapan Başkan Eroğlu, en kısa sürede annesi tarafından örülen atkı ve berenin kendisine ulaştırılacağının sözünü vermişti.

            Kendi elleri ile ördüğü atkı, bere ve boyunlukların Ağrı’nın Doğubeyazıt İlçesinde Uzman Çavuş olarak görev yapan oğlu Mehmet Akif Sert ve karakoldaki tüm askerlere ulaştığını öğrenen Tokatlı Nazan Sert, Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu’na teşekkür etti.

            7 gün boyunca Gülbaharhatun Hanımeli Kültür ve Sanat Merkezi’nde örgü yaptığını ve toplamda 3 bin adet örgü atkı, bere ve boyunluk ördüklerini belirten Nazan Sert, bu organizasyonda emeği geçen tüm hanımlara teşekkür ettiğini söyledi.

            Anneleri tarafından örülen atkı, bere ve boyunluğa kavuştuklarını söyleyen Mehmet Akif Sert ise, Türk halkının rahatı ve huzuru için gece gündüz anne sıcaklığında seve seve nöbet tuttuklarını belirtti.

 

DİKKAT!  ‘DİJİTAL MUHASEBE VE VERGİDE GÜNDEM’ SEMİNERİ DÜZENLENDİ
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet