Dolar 32,3830 0.07%
Euro 34,8057 0.01%
Gram Altın 2.395,04 -0,07%
Çeyrek Altın 3.992,00 -0,30%
Yarım Altın 7.984,00 -0,30%
Tam Altın 15.822,70 -0,22%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
İYİ PARTİ TOKAT GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI İSTİFA ETTİ/GÖREVDEN ALINDI

İYİ PARTİ TOKAT GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI İSTİFA ETTİ/GÖREVDEN ALINDI

ABONE OL
11 Nisan 2023, 21:45:02

İyi Parti Tokat Gençlik Kolları Başkanı istifa etti ya da görevden alındı. Bu olay, parti içi siyasi çekişmelerin devam ettiği bir zamanda gerçekleşti. Başkanın istifasının ya da görevden alınmasının nedenleri henüz açıklanmadı. Ancak bu olay, İyi Parti’nin Tokat ilindeki yerel siyasi arenada etkiler yaratacak gibi görünüyor. Parti yetkilileri, boşalan başkanlık koltuğuna yakın zamanda yeni bir ismi atayacaklarını duyurdular.

Gelişme: İyi Parti Tokat İl Gençlik Kolları Başkanı İstifa Etti

İyi Parti Tokat İl Gençlik Kolları Başkanlığı’nda bu akşam bir gelişme yaşandı. Partinin Gençlik Kolları Başkanı Can Kaçan, saat 20.30 sularında sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak görevinden istifa ettiğini duyurdu.

İstifa Sebepleri

Kaçan, paylaşımında “5 yıldır her şeyden feragat edip koşturduğum, 3 yıldır yürüttüğüm İyi Parti Tokat Gençlik Kolları İl Başkanlığı görevimden şahsım ve yönetim olarak üzülerek istifa ediyoruz. Sözlerinde net ve dürüstlük olmayan emeğimizi hiçe sayanlarla yollarımızı ayırıyoruz.” ifadelerine yer verdi.

İl Başkanlığı Açıklaması

İyi Parti Gençlik Kolları Başkanının istifasını duyurduğu açıklamanın hemen ardından, İyi Parti İl Başkanlığı’ndan bir açıklama yapıldı. Açıklamada, “Tokat Gençlik Kolları Başkanı Sn. Can Kaçan’ın performans düşüklüğü ve saha faaliyetlerinin yetersizliği nedeniyle Genel Merkezimiz tarafından istifası istenmiştir. Sn. Kaçan’a emekleri için teşekkür eder, yeni başkanımızın atamasının en kısa sürede gerçekleşeceğinin bilgisi kamuoyuna sunulur.” denildi.

Teşekkür Edildi

Ayrıca, İyi Parti İl Başkanlığı, Can Kaçan’a emekleri için teşekkür ederek yeni başkanın atanacağını açıkladı.

Görsel

1681238578

Yeni Başkan Kim Olacak?

Can Kaçan’ın istifası sonrası, İyi Parti Tokat İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevi boş kalmıştır. İyi Parti İl Başkanlığı, yeni başkanın atanacağı bilgisini paylaşmıştır. Kamuoyu, yeni başkanın kim olacağı merakla beklenmektedir.

Hürsöz

DİKKAT!  TOGÜ Uygulamalı CV Hazırlama ve Mülakat Teknikleri Atölye Çalışması Tamamlandı
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet