Dolar 32,4504 -0.15%
Euro 34,8290 -0.66%
Gram Altın 2.441,87 0,23%
Çeyrek Altın 4.123,00 0,02%
Yarım Altın 8.321,00 -0,74%
Tam Altın 16.317,56 0,19%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
İstanbul Evden Eve Nakliyat Şirketi

İstanbul Evden Eve Nakliyat Şirketi

ABONE OL
09 Eylül 2022, 15:10:12

Evden eve nakliyat yapan firmalar günümüzde gittikçe önemi artmış daha çok tercih edilir hale gelmiştir. Oflas Nakliyat şirketi İstanbul evden eve nakliyat şirketleri arasında eşyalarımızı gayet özenli bir şekilde taşımakta ve bundan dolayı insanlar tarafından sıklıkla tercih edilmektedir. Özellikle çalışan kişiler eşya taşımak ya da paketlemek konusunda oldukça zaman sıkıntısı yaşamaktadır. Bu nedenle evden eve nakliyat firmaları bu durumda oldukça yardımcı olmaktadır.
 

İstanbul Evden Eve Nakliyat Hizmetleri

İstanbul’da evden eve nakliyat hizmeti sunan firmalar şehirler içi ve şehirlerarası hizmet vermektedir. Uzman ekipleri ve araç kadrosu ile evinize eşyanıza göre size en uygun aracı seçip profesyonel bir şekilde hizmet vermektedirler. Bu nedenle taşınma gibi işlemleriniz de muhakkak tercih edebilirsiniz. Evden eve nakliyat yapan firmalar sadece eşya taşımacılığı yaptığı gibi  bunun yanı sıra eşyaların paketlenmesi kolilemesi gibi işlemlerde de size yardımcı olabilir. Bu nedenle firmalar ile görüşüp ona göre ayrıntılı bir şekilde araştırma yapabilirsiniz. Evden eve nakliyat firmalarım önce gelip evimize bakar ardından asansörlü taşımacılık mı yoksa işçi gücüne dayalı fiziksel güce dayalı bir taşımacılık sistemine tercih edileceğine karar verilir. Çok yüksek katlarda asansörlü taşımacılık çok daha pratik bir hale gelmektedir. Çünkü asansöre taşımacılıkta Eşyalarınızın herhangi bir zarar görme olasılığı çok daha azdır.  Bunun ile beraber birinci ve ikinci katlar gibi alçak katlarda oturuyor iseniz normal fiziksel güce dayalı olarak taşımacılık yapılabilir.

İstanbul Parça Eşya Taşımacılığı

Evden eve taşımacılık yapan firma yetkilileri evinize gelip eşyanıza bakarak size ve saat belirler eşyanın eğer paketlenmesi de yapılacak ise ona göre, önceden gelinir ve eşyalar tek tek paketlenir.  Özellikle ev taşımacılığında en zor yer olarak kabul edilen mutfak ve dekor ürünlerinin paketlenmesi tek tek yapılır ve herhangi bir darbeye çarpmaya maruz kalmaması için özenle paketlenir. Siz sadece kişisel eşyalarınızı paketlersiniz. Onun dışında kalan tüm eşyaların firma çalışanları tek tek sayarak paketler ve araçlara yükler.  Yine de bu tip eşyalar mutfak eşyaları özenle sarıldıktan sonra büyük parçalardan kirlenmesin diye tek tek paketlenerek araca yüklenir. Evden eve nakliyat yapan firmalar isteğe bağlı sigortalı taşımacılıkta yapabilir ürünlerinize sigorta uygulayarak taşınma esnasında herhangi bir zarar gördüğünde sigorta şirketi tarafından zararınız maddi olarak karşılanmaktadır. Böyle bir taşımacılık sistemi de tercih etme hakkınız bulunmaktadır.  Parça eşya taşıma işlemini de gerçekleştirir. Oflas Nakliyat web sitesinden ulaşabilirsiniz.

DİKKAT!  Kredi Çekmek İçin Kaç Ay Sigortalı Olmak Gerekir?

Evden Eve Nakliyat Ücretleri

Nakliyat hizmetleri detaylı şekilde sizlere bilgi verir. Evden eve nakliyat yapan firmaların ücretleri ise taşınılacak eşyaya ve taşınacak mesafeye göre farklılık göstermektedir. Gideceğiniz mesafe taşınacak eşyanın azlığı veya çoklu ücretlerin belirlenmesinde etkili olmaktadır. https://www.oflasevdenevenakliyat.com/ Sitesi üzerinden taşımacılık ile ilgili tüm bilgilere ve hizmetlere ulaşabilirsiniz

Şirket Yetkilisi: Ergün ULUÇ

Telefon: 0216 427 29 67

E Posta: [email protected]

Web Adresi: https://www.oflasevdenevenakliyat.com

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet