Dolar 32,2028 0.11%
Euro 35,0970 -0.01%
Gram Altın 2.459,32 -0,34%
Çeyrek Altın 4.052,00 -0,66%
Yarım Altın 8.104,00 -0,67%
Tam Altın 16.111,85 0,40%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
İnternetsiz Navigasyon [Telefon] Nasıl Kullanılır? Programı İNDİR

İnternetsiz Navigasyon [Telefon] Nasıl Kullanılır? Programı İNDİR

ABONE OL
03 Mayıs 2023, 12:43:07

Telefonla internetsiz navigasyon kullanmak artık mümkün! Yolculuklarda internet bağlantısı olmadığında veya internet paketiniz bittiğinde, GPS sinyali sayesinde telefonunuzla navigasyon yapabilirsiniz. Üstelik indirme bağlantısını verdiğimiz uygulama sayesinde konumunuzu haritalar üzerinde takip edebilirsiniz. Programı indirin ve hemen kullanmaya başlayın!

İnternetsiz Navigasyon [Telefon] Nasıl Kullanılır?

İnternetsiz navigasyon ücretsiz olarak kolay bir şekilde mobil cihazlarınızda kullanabilirsiniz. Bunun için ise yapmanız gereken işlemler bulunmaktadır. Hemen detaylarına bakalım.

Google Haritalar’ı Çevrimdışı Kullanmak

Google Haritalar uygulamasını internet bağlantısı olmadan kullanabilirsiniz. İnternetsiz Google Haritalar’ı nasıl çevrimdışı kullanabileceğinizi inceleyelim.

Adımlar:

  1. İlk olarak dışarı çıkmadan önce ve Google Haritalar’ı internet olmadan kullanabilmek için internet bağlantısı gerekmektedir. Google Haritalar uygulamasını açın ve gideceğiniz yeri aratarak bulun. (Bu arada eğer daha önce internete bağlamadıysanız ve akıllı telefonunuzda internet yoksa yada çekmiyorsa buradan tamamen internetsiz kullanabileceğiniz navigasyon uygulamalarına bakabilirsiniz.)
  2. Daha sonra bölgenin haritasını internet olmadan kullanmak için akıllı telefonunuza indirmeniz gerekiyor. Daha sonra uygulamanın sol üst köşesinde bulunan menü simgesine dokunun ve açılan listeden Çevrimdışı haritalar kısmını seçin.
  3. Kendi haritanızı seçin kısmına tıklayarak indireceğiniz bölgeyi kapsayan haritayı seçin.
  4. Bölgeyi seçtikten sonra indir butonuna tıklayın ve haritanın telefonunuza indirilmesini bekleyin.
  5. Indirme bittiğinde haritanız akıllı telefonunuzda depolandığından, internet bağlantınız olmadığında bile haritayı kullanabilirsiniz.
  6. İnternet bağlantınız olmadığında Google Haritalar uygulamasını açın. Ardından sol üstteki menü simgesinden Çevrimdışı haritalar kısmına dokunun. İndirdiğiniz haritaların listesini göreceksiniz ve kullanabileceksiniz.

Not: İndirdiğiniz haritaları 30 gün içinde güncellemeniz gerekmektedir, aksi halde 30 günün sonunda silinmektedir. Bu arada buradan internetsiz navigasyon ile ilgili tüm bilgilere ulaşabilirsiniz.

İnternetsiz Navigasyon Nasıl İndirilir?

İnternetsiz navigasyonu kolayca indirebilirsiniz. İlk olarak Android telefon yada tabletinize bir SD kart takın. Google Haritalar uygulamasını açın. Profil resminiz veya adınızın baş harfi. Çevrimdışı haritalar kısmına dokunun. Sağ üst köşede Ayarlar kısmına dokunun. Son olarak “Depolama alanı tercihleri” altında SD kart kısmına dokunun.

DİKKAT!  Google Ücretsiz Kitap Okuma (Ücretsiz) İnternetten

En İyi İnternetsiz Navigasyon Hangisi?

Sygic GPS Navigation ve maps.me güvenilir çevrimiçi ve çevrimdışı özelliklere sahip en popüler çevrimdışı navigasyon uygulamalarındandır. Ülkenin tüm haritasını indirmenize izin vermektedir.

Internet Olmadan Navigasyon Çalışır Mı?

Navigasyon cihazları internete bağlantısı olmadan çalışmaktadır. Bunların gerekli Çevrimdışı Haritaları’ı ayarlamanız gerekmektedir. Tarihiyolculuk.com sitesi aracılığı ile yapabilirsiniz.

Internetsiz Kullanılan Navigasyon Uygulamaları

İnternetsiz kullanılan navigasyon uygulamaları hakkında daha fazlası için tıklayın.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet