Dolar 32,5038 0.08%
Euro 34,7826 -0.12%
Gram Altın 2.496,86 0,50%
Çeyrek Altın 4.346,00 0,18%
Yarım Altın 8.852,00 -0,38%
Tam Altın 17.058,76 0,22%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
Google Ücretsiz Kitap Okuma (Ücretsiz) İnternetten

Google Ücretsiz Kitap Okuma (Ücretsiz) İnternetten

ABONE OL
10 Mayıs 2023, 03:18:25

Google, ücretsiz olarak sunulan birçok kitaba internet üzerinden erişim imkanı sağlamaktadır. Bu özellik sayesinde, herkes evde, işte veya herhangi bir yerde istedikleri zaman ücretsiz olarak kitap okuyabilirler. Google Ücretsiz Kitap Okuma hizmeti, okumanızı kolaylaştıran birçok özellik sunar ve pek çok konuda kitap bulunabilir. Türkçe, İngilizce ve diğer dillere çevrilen kitaplarda mevcuttur. Okurlar aynı zamanda kitaplara not ekleyebilir, arama yapabilir ve daha fazlasını yapabilirler. Ücretsiz olarak sunulan Google Kitap Okuma, herkesin erişim sağlayabileceği bir kütüphanedir.

Online Kitap Okuma Siteleri İle Her An Yanınızda Kitaplarınız Olacak

Artık istediğiniz her an ve her yerde kitap okumanın keyfini çıkarabileceksiniz. İnternetten yasal olarak online kitap okuyabileceğiniz ücretsiz kitap arşivleri sayesinde kitaplarınız hep yanınızda olacak. Bunların arasında;

Google Play Kitaplar

Google Kitaplar’da ücretsiz kitapları hemen bulabilirsiniz. Tools kısmına tıklayarak “Free Google eBooks” seçeneğini seçin ve arama yaparak ücretsiz kitaplara ulaşın.

Google Play Kitaplar İçin Tıklayın

Apple Books

İster bir hikayeye dalıp gitmiş ister birden çok kitap arasında geziniyor olun, Apple Books’un Okunan sekmesi size istediğiniz anda istediğiniz sayfada erişim sağlar. Kendi koleksiyonlarınızı oluşturarak, Bitenler koleksiyonunda okuduğunuz ve beğendiğiniz kitapları da görebilirsiniz.

Apple Books İçin Tıklayın

Rakuten Kobo

Benzersiz kitapların tamamını burada bulabilir ve anında erişim sağlayabilirsiniz.

Rakuten Kobo İçin Tıklayın

E-Devlet e-kitap

E-devlette ücretsiz e kitap kütüphanesinde de birbirinden farklı kitaplara ulaşabilirsiniz. Halk kütüphanelerinin arşivi elektronik olarak sağlandığı için zengin bir seçkinin parçası haline gelir.

E-Devlet e-kitap İçin Tıklayın

Project Gutenberg

Dünyanın harika literatürlerine ait binlerce ücretsiz e-Kitap seçeneği sunan Project Gutenberg’i ziyaret edebilirsiniz. Burada telif hakkının sona erdiği eski eserlere odaklanılır ve gönüllülerin katkısı ile zengin bir arşiv oluşturulmuştur.

DİKKAT!  48 In Carpanlari

Project Gutenberg İçin Tıklayın

Internet Archive

Internet Arşivi, 20 milyondan fazla ücretsiz indirilebilir seçenekle sizi bekliyor. Aynı zamanda ücretsiz arşiv hesabı olan herkes tarafından ödünç alınabilecek 2,3 milyon modern e-Kitap koleksiyonu da sunar.

Internet Archive İçin Tıklayın

International Children’s Digital Library

Milyonlarca kitaba ücretsiz bir şekilde okuyabileceğiniz International Children’s Digital Library, küçük okurlarının ihtiyaçlarına yönelik olarak hazırlanmıştır. Tarihi Yolculuk’ta, netten kitap okuma programları listesine de göz atabilirsiniz.

International Children’s Digital Library İçin Tıklayın

Ücretsiz Kitaplar Nasıl Okunur?

Google’dan Kitap Okumak

İlk olarak Google Kitaplar’a gitmek ve başlık, yazar, ISBN veya anahtar kelimeleri kullanarak arama yapmak gerekir. Gelişmiş arama yapmak için filtreleri kullanabilirsiniz. Aradığınız kitabı bulduktan sonra, sadece tıklamak yeterlidir.

Cep Telefonundan Kitap Okumak

Eğer bir Android telefon ya da tablet kullanıyorsanız, kablosuz ağa bağlı olmanız yeterlidir. Google Play Kitaplar uygulamasını açarak, indirmek istediğiniz kitapları seçerek, kitabı çevrimdışı okumak üzere kaydedebilirsiniz.

E-Kitap Programları

Ücretsiz e-kitap okumak istiyorsanız, Android tabanlı cihazların desteklediği Aldiko, en popüler uygulamalardan birisidir. Aldiko, ePub, PDF formatlarındaki e-kitaplar ve Adobe DRM’le şifrelenmiş e-kitapları okumak için özelleştirilebilir.

Sesli Kitaplar ve Uygulamaları

Bir kitabı okumak yerine, dinleyerek keyifli bir zaman geçirmek istiyorsanız sesli kitap uygulamaları tam size göre! Sesli kitap dinlemenin faydaları kesinlikle görmezden gelinmeyecek kadar değerlidir. 

Sesli kitap uygulamaları arasında seçim yaparken, ses kalitesinin iyi olması, kitapların kütüphanede mevcut olması, kullanıcıların geri bildirimleri gibi özellikleri dikkate almalısınız. Tarihi Yolculuk’ta, sesli kitap dinlemenin faydalarına da detaylı bir şekilde değindik.

E-kitaplar ve sesli kitaplar birbirlerini tamamlar nitelikte olup, siz de tam bir kitap aşığıysanız, hem sesli kitap uygulamalarından hem de diğer online kitap okuma sitelerinden faydalanabilirsiniz.

DİKKAT!  İnsan gibi / Günlük 3410

Unutmayın, İnternet’te kullanışlı birçok online kitap okuma sitesi var ve hepsi ücretsiz. Bu sitelerden kitap okuyarak hem kendinizi geliştirebilir hem de hayatınıza yeni bir soluk katabilirsiniz.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet