Dolar 32,4841 -0.03%
Euro 34,7654 -0.65%
Gram Altın 2.438,75 0,10%
Çeyrek Altın 4.116,00 -0,15%
Yarım Altın 8.307,00 -0,91%
Tam Altın 16.317,56 0,19%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
Instagram beğeni Sistemleri

Instagram beğeni Sistemleri

ABONE OL
10 Şubat 2022, 15:47:24

Sosyal medya denildiğinde akla gelen ilk uygulama hiç kuşkusuz instagramdır. İnstagramı kullanan kişi sayısı gün geçtikçe hızla artmaya ve yeni kullanıcılar kazanmaya devam etmektedir. Bugün milyonlarca insan fotoğraflarını paylaşmak için instagramı kullanıyor. Her dakika milyonlarca aktif kullanıcıya ve diğer tüm sosyal medya platformunda olduğu gibi instagram uygulaması etkileşim kurmak için tasarlanmıştır. İnstagram da beğeni yaparak dikkat çekmek için yarışan bu kadar insan varken fark edilmek için öne çıkmanız gerekiyor. Neyle ilgilenirseniz ilgilenin instagram da benzer düşünen insan topluluğuna ulaşabilirsiniz.

Bildiğiniz gibi instagram da fotoğraflar ve videolar ile kendimizi tanıtıyor, araştırıyor, iş birlikleri yapıyoruz. Bir instagram hesabının yüz bin takipçisi olduğunu düşünelim fakat ne gönderi ne de paylaşılmış her hangi bir hikaye olmadığı zaman o kullanıcının ne kadar çok takipçisi olduğuna aldanmayıp o kişiyi takip etmeyiz. Gönderisi olmadığından takipçileriniz ne kadar çok olursa olsun ilgi çekmez.

İnstagram da aktif olmadığınız zaman takipçileriniz de bir anlam ifade etmez. Bir de gönderilerinizin ve takipçilerinizin olduğunu düşünelim, burda da takipçi sayınıza oranla beğeni oranlarınız daha az olursa, beğenilerinizi yükseltmek için uğraşacaksınız. Instagram takipçi hilesi ile takipçi sayınızı bir şekilde yükseltebilirsiniz ama beğeni sayılarınızı yükseltmeniz bu kadar kolay olmayacaktır, ancak çok büyük bir kitleniz varsa beğeni oranlarınızdan memnun olabilirsiniz. Paylaştığınız gönderilerde olağanüstü beğeni sayısı elde etmek için, instagram beğeni satın al sizin için mükemmel bir fırsat olacaktır. Herkesin gönderilerini beğenme gibi bir zorunluluğunuz olmadan sadece kendi paylaştığınız gönderilerinizin beğenilerini yükseltmeniz mümkündür.

Kullandığınız sosyal medya hesabınızda paylaştığınız gönderiler  ne kadar çok kişiye ulaşır ve  beğenilirse , işletme hesabınızı ya da kendi kişisel hesabınızı diğer başka hesapların da karşısına çıkma ihtimali o kadar yüksek olur. Her bir gönderinize, reels larınıza, ıg TV de yayınladığınız kısa videolara dilediğiniz bütün paylaşımlara beğeni gönderebilir bu sayede de üst sırlamalara çıkabilirsiniz. Beğenilerinizin artmasıyla beraber yeni takipçi kazanma fırsatını da elde etmiş olacaksınız. Beğeni oranlarınız düşmeden etkileşimi yüksek bir instagram adresi kullanabilirsiniz.

DİKKAT!  DÜKKAN KİRALARINA ZAM YAPILMASIN
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet