Dolar 32,2053 -0.22%
Euro 35,1156 -0.22%
Gram Altın 2.498,74 1,32%
Çeyrek Altın 4.112,00 1,11%
Yarım Altın 8.224,00 1,12%
Tam Altın 16.270,99 0,99%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
HENTBOLUN ŞAMPİYONU İÇİN DESTEK ÇAĞRISI

HENTBOLUN ŞAMPİYONU İÇİN DESTEK ÇAĞRISI

ABONE OL
12 Nisan 2023, 02:53:35

Hentbolun şampiyonu için destek çağrısı, Türkiye genelinde birçok hentbol severin bir araya gelerek, ülkemizi en iyi şekilde temsil eden hentbol takımlarına destek vermek amacıyla başlatılan bir kampanyadır. Hentbol maçlarına ilgi duyan, takımlarımızın başarılarına gurur duyan herkes, bu kampanyaya destek vererek Türk hentbolunun büyümesine katkı sağlayabilir. Eğer sen de hentbolun şampiyonlarına destek olmak istiyorsan, kampanyaya katıl ve Türkiye’nin takımlarına güç kat!

Tokat Hentbol Spor Kulübü, Giresunspor’u Yenerek Şampiyonluğu Kapıyor

Haber: Mustafa Işık

THF 2’inci Lig D grubunda mücadele eden Tokat Hentbol Spor Kulübü, Cumartesi günü Giresun deplasmanında Giresunspor ile ligin son haftasında karşılaştı. Tokat ekibi zorlu deplasmanda Giresunspor’u 31-41 yenerek grubunu şampiyon bitirdi. Tokat Hentbol Spor Kulübü’nde şampiyonluk sevinci yaşanırken bir yandan da 1’inci Lig Play-Off maçlarına çıkmak için madde kaynak arıyor. İmkânsızlıklar içerisinde büyük başarıya imza atan Emre Dursun ve öğrencileri 1’inci Lig Play-Off maçlarını kazanarak Tokat’a Hentbol’da kupa getirmek istiyor.

Hentbolseverlerin Destekleriyle Şampiyon Olan Tokat Hentbol Spor Kulübü Başkanı ve Antrenörü Emre Dursun, Şehrin Önde Gelenlerinden Destek İstiyor

Tokat Hentbol Spor Kulübü Başkanı ve Antrenörü Emre Dursun, gazetemiz aracılığıyla şehrin önde gelenlerine destek çağrısında bulundu. Dursun, Tokat Valiliği ve Tokat Belediyesi’nden destek almaları durumda 1’inci Lig Play-Off maçlarını kazanacaklarını söyledi.

Tokat Hentbol Spor Kulübü Başkanı ve Antrenörü Emre Dursun, “Hentbol’da birçok belediye takımını ve köklü Giresunspor gibi takımların arasından lider çıkmayı başardık. Hentbol bizim için bir tutku, çok emek veren 5 memur arkadaşla bu işi yürütüyoruz. Biz Giresun’a gittik, Giresun gibi bir takımdan puan alıp şampiyon olarak döndük. Önemli olan oydu bizim için. Grupta 1 ve 2’inci olan çıkıyordu ama şampiyon olmak önemliydi, bizim için.” dedi.

DİKKAT!  Tokat Belediye Başkanı ve Adayı Eyüp Eroğlu Ak Parti Tokat Meclis Üyelerini Açıkladı

“VALİMİZE VE BELEDİYE BAŞKANIMIZA SESLENİYORUZ, BİZLERE DESTEK OLMASI KONUSUNDA”

Tokat Hentbol Spor Kulübü Başkanı ve Antrenörü Emre Dursun, “biz buradan Valimize ve Belediye Başkanımıza sesleniyoruz, bizlere destek olması konusunda. Şuanda Hentbol takımımız sahipsiz, biz sadece oynayacağımız Play-Off maçları için yardım istiyoruz. Play-Off’lara gitmeyi istiyoruz, Play-Off’larda 1’inci Lige çıkmak istiyoruz. Şehrimizin reklamını yapmak istiyoruz, bunun için de bize bir bütçe lazım. Sayın Valimizden ve Belediye Başkanımızdan gerekli randevularımızı aldık. Bizleri desteklerlerse bizim için çok güzel bir sezon geçirmiş olacağız.” diye konuştu.

Tokat Hentbol Spor Kulübü, Hentbolseverlere Sesleniyor

Tokat Hentbol Spor Kulübü Başkanı ve Antrenörü Emre Dursun’un çağrısına kulak veren hentbolseverler, takımlarına destek olmak için harekete geçiyor. Tüm zorluklara rağmen şampiyonluğa ulaşan Tokat Hentbol Spor Kulübü, 1’inci Lig Play-Off maçlarında da başarılı olmak için mücadelesini sürdürüyor.

Siz de Tokat Hentbol Spor Kulübü’ne destek olmak isterseniz, kulüp ile iletişime geçebilirsiniz.

1681211088

Hürsöz

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet