Dolar 32,4504 -0.15%
Euro 34,8290 -0.66%
Gram Altın 2.441,87 0,23%
Çeyrek Altın 4.123,00 0,02%
Yarım Altın 8.321,00 -0,74%
Tam Altın 16.317,56 0,19%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
Hasta ve Hasta Yakınlarından PET-BT Cihazı İçin Rektör Yılmaz’a Teşekkür Ziyareti

Hasta ve Hasta Yakınlarından PET-BT Cihazı İçin Rektör Yılmaz’a Teşekkür Ziyareti

ABONE OL
29 Mart 2024, 15:38:21

Tokat Gaziosman Paşa Üniversitesi Hastanemizde tedavi gören hasta ve hasta yakınları PET-BT Görüntüleme Cihazının Üniversite Hastanemize kazandırılmasından dolayı Rektör Prof. Dr. Fatih YILMAZ’a teşekkür ziyaretinde bulundular.
Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette hasta ve hasta yakınları, PET-BT cihazının Tokat’ta olmaması nedeniyle başka illere gitmek zorunda kaldıklarını bu nedenle hem maddi hem de manevi olarak yıprandıklarını ifade ettiler. Cihazın Tokat’a kazandırılması ile bu sorunun ortadan kalktığını belirten konuklar Rektörümüze destek ve katkılarından dolayı teşekkürlerini ilettiler.
Rektör Prof. Dr. Fatih YILMAZ ise Üniversitemizin vatandaşlarla birebir iletişim kurduğunu ve bölgesine yüksek katkı sağladığını ifade etti. PET-BT Görüntüleme Cihazının 3 yıldır Tokat’ta bulunmadığını belirten Rektör Prof. Dr. Fatih YILMAZ hastaların mağduriyet yaşamamaları için bu cihazın temin edildiğini söyledi. Üniversite Hastanemizde engelli ve yaşlı hastalara personel refakat desteği verildiğini de belirten Rektör Yılmaz Tıbbi Onkoloji Uzmanının da Hastanemize kazandırılacağını ifade etti. Ayrıca, Üniversite Hastanemizin olduğu bölgeye acil servisin de yakında yapılacağını ifade eden Rektör Yılmaz çalışmaların devam ettiğini belirtti. Rektörümüz Prof. Dr. Fatih YILMAZ, Üniversite Hastanemizde takibi yapılan hasta ve yakınlarının ziyaretinden dolayı memnuniyetini bildirerek kendilerine teşekkürlerini iletti.

WhatsApp Image 2024 03 29 at 10.24.28 AM 1

Hasta ve Hasta Yakınlarından PET-BT Cihazı İçin Rektör Yılmaz’a Teşekkür Ziyareti yazısı ilk önce SafaTV – SRT üzerinde ortaya çıktı.

DİKKAT!  ŞEHİDİMİZ BAYRAM DOĞAN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet