Dolar 32,4164 -0.15%
Euro 34,9260 0.32%
Gram Altın 2.430,03 -0,35%
Çeyrek Altın 4.071,00 -1,24%
Yarım Altın 8.204,00 -2,14%
Tam Altın 16.239,95 -0,29%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
Halk TV, Yayınladığı Haberi Yalanladı!

Halk TV, Yayınladığı Haberi Yalanladı!

ABONE OL
07 Şubat 2024, 19:25:21

Halk TV’nin yayınladığı haberin doğruluğu sorgulandı! Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi, asılsız iddialara karşı hukuki mücadelesini sürdürüyor.

Halk TV kanalı, 19 Aralık 2023 tarihinde “Kayda Geçsin” adlı programda Üniversitemiz ile ilgili gerçeği yansıtmayan, kamuoyunu yanıltıcı ve yönlendirici nitelikte haber ve bilgilere yer verdiği iddiasını reddetti.

Halk TV’nin Açıklaması

Halk TV’nin 19 Aralık 2023 tarihinde yayınlanan “Kayda Geçsin” programında, Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih YILMAZ ve üniversite hakkında gerçeğe aykırı ve kötü niyetli ithamlarda bulunulduğu öne sürülmüştü. Ancak, kanal tarafından yapılan açıklamada, bu iddiaların doğru olmadığı belirtildi ve asılsız olduğu kabul edildi.

Üniversitenin Tepkisi ve Hukuki Süreç

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi yetkilileri, bu tür yanıltıcı bilgilerle kendilerini kamuoyunda yıpratmaya çalışan kişi ve kurumlara karşı hukuki mücadelelerini sürdüreceklerini açıkladılar. Rektör ve üniversite hakkında yapılan asılsız iddiaların düzeltilmesi için gerekli adımların atıldığı vurgulandı.

Hukuki İşlemler Devam Ediyor

Üniversite yönetimi, medya manipülasyonu ve kamuoyunu yanıltma girişimlerine karşı kararlılıkla mücadele edeceklerini belirtirken, usulsüz iş ve işlemler tesis eden kişiler hakkında idari, cezai ve adli soruşturmaların sürdüğü bilgisini verdi.

Kamuoyuna Duyuru

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi yetkilileri, kamuoyuna saygıyla duyurarak, gerçeklerin ortaya çıkması için hukuki sürecin titizlikle takip edileceğini ve halkın doğru bilgilendirilmesi için gereken her türlü adımın atılacağını ifade ettiler.

Halk TV, Yayınladığı Haberi Yalanladı! yazısı ilk önce SafaTV – SRT üzerinde ortaya çıktı.

DİKKAT!  Artova İlçe Amirliğince Polisimi Seviyorum, Eğlenerek Öğreniyorum Etkinliği Düzenledi
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet