Dolar 32,4504 -0.15%
Euro 34,8290 -0.66%
Gram Altın 2.441,87 0,23%
Çeyrek Altın 4.123,00 0,02%
Yarım Altın 8.321,00 -0,74%
Tam Altın 16.317,56 0,19%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
Gelin Çiçeği Modelleri

Gelin Çiçeği Modelleri

ABONE OL
08 Nisan 2021, 20:39:00

2021 Gelin çiçeği buket modelleri yine çok renkli ve birbirinden farklı model öne çıkmaktadır. Biz sizlere birkaç modelden bahsedeceğiz. Siz zevkinize göre istediğiniz gelin buketi modelini seçip kullanabilirsiniz. Gelin çiçeği satın alırken özellikle ten renginize ve saç tonunuza da dikkat etmelisiniz. Beyaz gelinlikte tüm çiçekler güzel duracaktır ama alerjinizin olduğu canlı bir çiçek o günü kabus haline getirebilir. O yüzden birkaç farklı yönden gelin çiçeği seçiminizi gözden geçirin mutlaka.

Gelin çiçeğinde en sevdiğiniz rengi seçip bu rengin açık ve kapalı tonlarını kullanarak kendi zevkinize uygun bir çiçek ortaya çıkarabilirsiniz. Gelin çiçeklerinde aslına bakılırsa senelerce süre gelmiş çiçekler bizi karşılıyor. Nasıl ki moda kendini geçmişe yönelik yeniliyorsa gelin çiçeğinde de çok fazla belirgin özellikte; Yeni trendlerde çiçeğin yanı sıra yanına başka eklemeler yapılabiliyor. Boncuk tasarımı kurdele tasarımı farklı renkler çiçeğe desteklemeler yapılabilir.

Eskiden de bildiğimiz gibi sade top şeklinde çiçekleri gelin adaylarımızı elinde görmek mümkündü, günümüzde de tercih haline gelen bu tip çiçekler hala revaçta. Çiçeği her yerde bulabiliriz ama önemli olan gelin çiçeğinde o demetin nasıl sunulduğu nasıl tasarımlandığıdır. Buketin tarzı renk tonları bu aşama da bir hayli önemlidir. Gelin adaylarımız daha çok soft, naif, zarif olan modelleri tercih ediyorlar. Tabi bazı gelin adaylarımız da alışılagelmişin dışına çıkıp daha dikkat çekici renkleri seçebiliyorlar.

Takım Koyu borda tarzlarında koyu tonları tercih edebiliyorlar.  Özellikle de gelin çiçeğinde yapay çiçek ten daha fazla kurutulmuş veya yaş canlı çiçeklerde tercih edilebiliyor. Günümüzde de en çok tercih edilen gelin çiçeği modeli ise sade renk ve tonlarla tasarlanmış çiçeklerdir. Bembeyaz gelinliğin yanına vazgeçilmezi olan gelin çiçeğinin de beyaz lalelerden oluşan bir çiçek ile kombinleyeblirsiniz. Çokta sade olmasın diyorsanız çiçeğin iç kısmında yapraklar kullanarak biraz gelin buketine canlılık farkındalık katabilirsiniz. Bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Detaylar İçin; https://www.hayalperestboncuk.com.tr/gelin-buketi

DİKKAT!  TÜRK DÜNYASI ŞAİRLER BULUŞMASI KÜLTÜR BAŞKENTİ OŞ'DA GERÇEKLEŞTİ
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet